Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu ve antibiyotik kullanımı

Allah allah ne değişik ya gebelikten dolayı çıkıyo sanırım
Etkisi olabilir gebelikte cok karşılaşılan bir durummuş ben suan çalıştığım icin ortak tuvalet kullanımı mevcut biraz da ordan aldım diye tahmin ediyorum insallah ilaçlarla 0a indirelim de sonrası pür dikkat artık dut kurusu da iyi geliyormuş demleyip içmek enfeksiyona iyiymiş ama bebise etkisi olur mu bilemedim onla ilgili bilginiz var mı ilaç bitince haftada bir iki fincan içsek korunmak amaçlı fena olmaz gibi düsündüm ama bilemedim

Çok faydalı hamilelikte de diye okumuştum bi ara . Ama en güzeli doktorumuza sorupta teyit ettirmek Çabucak geçer inşallah

Doktorum bana verdi ilk trimister benim de bende de enfeksiyon var ilaç da monurol 3g toz zaten bekliyordum ki vardı da doktorumda testler sonucunda çıkardı bu enfeksiyon ağrı sızı kasık agrisi ateş basması da yapıyor.

Bana da o dediğinizi ve bir de antibiyotik verdi kullanıyorum şuan bakalım teşekkür ederim cevabınız icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…