Gebelikte Hızlı Kilo Alımı

Sütum cok degil canim doymuyor ek mama veriyorum suyu cok iciyorum zaman zamanda bitki caylarindan iciyorum
Canını sıkma canım benimki etmeyi bıraktı bile mama yla devam ediyor sağlıklı olsun gerisi boş yanlız bazı arkadaslarlarim şeker hastalarının kullandığı ilaçla kilo verdi istersen konuya bir bak emzirirken ne kadar doğru bilmiyorum ama

3 yıl sonra sesimi duyarmısın bilmiyorum ama ben yinede yazmak istedim. ben daha yolun çok başındayım 6 haftalık hamileyim 3 haftalıkken öğrendim bebeğimi ve ondan sonra onun için faydalı şeyleri ceviz süt et gibi daha çok tüketmeye çalıştım şu anda 2,5 kilo almış durumdayım bu hız beni şimdi den çok korkutuyor. internette biraz araştırdım hamileyken diyet vb şeyler bebeğe çok zararlıymış ama ben zaten çok abartı bişey yapmıyorum daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum sadece. yazını görünce biraz moralim düzeldi açıkçası 2 ayda 20 kilo vermişsin inş çok kilo almam ama alacam gibi duruyo umaraım bende senin gibi doğumdan sonra verebilirim bu kiloları. bebeğinle sağlıklı mutlu günler dilerim...

bende ilk 3 ayımda hiç kilo almadım boyum 1.70 77 kiloyla hamile kaldım suan 80 oldum 18 hafta hamileyim doktor banada cok hızlı gidiyorsun kilo almada dedi birde şeker direncim var ama sunu farkettim demir ve elevite baslayınca aldım ben birde kabızlık var tabi

Bi sitede okudum açlık otuyla bir ayda on kilo veren bayanlar varmis ustelik emzirme donemindede sorun olmuyormus uc gundur bende kullaniyorum onlar her yemekten sonra yazmislar ama ben genede fazlasi belki bebise zarar verir diye sadece gece yatmadan bir bardak iciyorum kizlar inanin amacim hamilelik oncesi kiloma donmek degil ise baslayana kadar 20 kilo versem bana yeter kiyafetlerimi giymeye baslayim bu bedenle kiyafet almak bile istemiyorum eger alirsam hic kilo vermem gibime geliyor hattta gecen hafta gittim olmayacagini bile bile pantolon ve tsort aldim hirs yapimda zayiflayim diye :)

Kilo almaniz devam etti mi şimdi kaç kilo almis oldunuz

Gebelikte kilo alan biri olarak okumuştum burayı şimdi 3 aylık oldu oğlum yazmak istedim .
Diyetle sporla 72 den 59 a indim evlendim
Evlenince eskilesi kadar iyi spor yapamadım( günde 3 saat )
3 ay sonra 67 oldum sonra spor a basladim ama hala kilo alıyordum 70 oldum tahlil sonucu 5 haftalık hamile olduğum u öğrendim hamilelikte çok kilo almaktan hep korkuyordum ve başıma geldi normal yememe rağmen her ay 3 kilo aldım nerdeyse ve 67 ile başlayan hamilelik 96 civarı bitti .hep yazılar okudum hemen gidiyor kilo felan filan koca bir yalan .......normal doğum yaptım sezaryen dan beter dikiş oldu .
Süt gelmedi öyle su iç yeter süt olmasına sözü de yalan .zorla süt gelsin diye yapmadığım kalmadı doğum sonu 89 dum şimdi 3 ay oldu 90 im .emzirmek verdirir dediler 5 saat bile uyku yok mümkün oldukça sütm azalmadan az yiyorum günde 2 dilim ekmek sadece ama gram gitmiyor Aynaya bakmak istemiyorum hamile giysisi ile dolaşıyorum .eşim yansitmamaya çalışsB da sorun oldugörüntüm
Hep kızıyorum 30 kiloyu nasıl vereceğim keşke hamilelikte kiloyu almamış olsaydım diye siz siz olun benim kadar üzülmemek için hamilelikte ne gerekse yapin .düzenli yürüyün mesela ben kış ve kar dan çıkamıyor dum ..

Kendinize kizmayin durup dururken almadiniz bu kilolalari.Esinizinde anlayisli olmasi gerek sonucta hamilelik kilolari.Once mutlu olmak gerekiyor sanırım sonrasi gelir once kendimizle barışık olalım Allah saglik sihhat versin kilolar gelir gider uzulmeyin.

Bende 27 haftalik hamileyim ve tam 20 kg aldum

merhaba arkadaşlar bu kilo neden ben 54 kilo ile başladım şimdi 32+5 haftalık hamileyim ve 12 kilo aldım.ki ben hamilelikten önce kilo alabilmek için geceleri mantı yiyip yatmış ama bir gram alamamış insanım gece saat 10:00 da yarım kilo ekler yerdim şimdi resmen aç yaşıyorum hiçbir şey yemiyorum ekmek zaten sevmezdim şimdi hiç yemiyorum pasta börek vb bebişe faydası yok diye hiç yemiyorum günde iki litreden fazla su içiyorum meyve ceviz ara öğünlerde yiyorum tamam öğünlerimdede yarım porsiyon yemek yiyorum böyle bişey olur mu yaaaaaaa12 kilo bununla alınır mı?
bi diyetisyen bulup hamilelik diyeti işe yarar mı?

Cok almamissiniz ki hamilelik oncesi kilosu ne kadar düşük olursa o kadar cok kilo alinir hamilelikte

Cok almamissiniz ki hamilelik oncesi kilosu ne kadar düşük olursa o kadar cok kilo alinir hamilelikte
inan bana doktorumun saçı olsa saçlarını yolardı herhalde 9 ayı toplamda 12 kilo tamamlamak daha iyi diyor tabi yapacak bişey yok ama şunu farkettim sanırım meyveyi fazla kaçırdım ben akşam yemeğinden sonra yemek içindeki şekerden dolayı kilo yapabilirmiş bende nar ve ayva düşkünü olduğum için sınırsız yedim

Kac kilo aldiniz toplamda

Hamilelikte ayva yeyince cocuk guzel olurmuş :)

Bende sizin gibiyim arkadaşlar daha 34.haftamdayım ve tam 25 kilo aldım. 73 ile kaldım suan 98 oldum Allahtan boyum uzun yoksa patates gibi olacaktım ben yedim yattım hareketsizlikten aldıgımı düsünüyorum. Umarım bebişler saglıklı dogar da hep beraber veririz kiloları :)

aynı konudan bende sıkıntılıyım kızlar 26 haftalık hamileyim 53 ile başladım suan 68 kiloyum ilk 3 ay folik asit içtim 3 ay bittikten sonra feramat elevit ve devit içiorum dikkat etmeme rağmen kilo alımımı durduramıyorum ilaçlar yapıo sanırım nasıl beslenceğimi bilmiorum artık böle giderse doğuma kadar 85i görcem gibi (

ben de 49 kilo ile gebeliğe başladım, şu an 33. haftadayım ve 72 kilo oldum. 33 haftada 23 kilo aldım. gebelik öncesi kilo ne kadar düşük ise kilo almaya o kadar yatkın oluyorsunuz. bir de gebelik için kullanılan balık yağı ilacı, kan ilacı da iştah arttırıyor kilo da aldırıyor, doğumdan sonra ilaçları da bırakınca emzirme ile kilo verimi hızlı bir şekilde olur sanıyorum..

Maltofer cigneme tableti kullanan ve ishal olan varmi aranizda :/

Gecen almanizi tavsiye ederim ozaman istah acmiyor

bende 5. ayın içindeyim 6 kilo aldım. doktorum dikkat et dedi. 1.62 boy 56 kilo ile hamile kalmıştm. iştahlıyım napiyim valla... son ayları düşünemiyorum

Ben de 3.ayın içindeyim. 3 kilo aldım. Düşük tehlikesi sebebiyle bir müddet ilaçlar kullandım ve hareketsiz kaldım. 78 ile başladım şu an 81 kiloyum boyum 176 cm
Ama dışardan bakica çok kilolu görünüyorum. Göğüsler ve kalça çok fena
Doktor ile görüşeceğim bu hafta bakalım izin verirse yürüyüşlere başlayacağım.
Bu arada hamur işi çok yiyorum itiraf etmek gerekirse :) onu da bırakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…