merhaba arkadaşlar, sanırım bende bir sorun var. çok hızlı kilo alıyorum ve bunun nedenini bir türlü anlayamadım.
hamileliğin ilk 3-3,5. ayında kan sülandırıcı iğneler vuruldum, elevit kullandım ve 6 kilo aldım.
hemen diyetistyen kontrolüne aldılar beni ama nafile, kilo alımım devam etti.
doktor iştahımı açtığı için eleviti kesti. ama bu sırada da kan hapına başlandı.
kan hapıylada kabızlık sorunu ortaya çıktı ve kilo alımı hızla devam etti.
kabızlık sorun olduğundan, kan hapını 10 gün kestim 3 kilo verdim ama içmem şart olduğundan tekrar başladım..
şuan 30 haftalık hamileyim ve 20 kilo aldım. har hafta yarım kilo alıyorum. kendime diyet günlüğü oluşturdum. yediğimi içtiğimi yazdım ama nafile. diyetisyen, yürüğüş, plates, su herşey tamam ama kilo alım devam. hamile kamadan önce sigara içiyordum günde 1,5 paket hamile kalmak için bırakmıştım. hamilelik boyuncada hiç kullanmadım.
merak ettiğim benim gibi ne yaparsa yapsın kilo alımını önleyemeyen arkadaşlar var mı?
doktor randevumuzda doktaruma bu konu hakkında ne söyleye bilirim. (kan hapım değişti ve kabızlık sorunum 2 haftadır yok) dikkat et diyor ediyorum ama yakında cinnet geçiricem.
yıllarca beni zayıf tutan şey sigaramıydı???
bu durumu kafama çok takmalımıyım, tutmasam 40-50 kilo almış olurum doğuma kadar![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
ben ilk ve son vaka olmak istemiyorum, yardım ve tüm fikirlerinize açığım..
hamileliğin ilk 3-3,5. ayında kan sülandırıcı iğneler vuruldum, elevit kullandım ve 6 kilo aldım.
hemen diyetistyen kontrolüne aldılar beni ama nafile, kilo alımım devam etti.
doktor iştahımı açtığı için eleviti kesti. ama bu sırada da kan hapına başlandı.
kan hapıylada kabızlık sorunu ortaya çıktı ve kilo alımı hızla devam etti.
kabızlık sorun olduğundan, kan hapını 10 gün kestim 3 kilo verdim ama içmem şart olduğundan tekrar başladım..
şuan 30 haftalık hamileyim ve 20 kilo aldım. har hafta yarım kilo alıyorum. kendime diyet günlüğü oluşturdum. yediğimi içtiğimi yazdım ama nafile. diyetisyen, yürüğüş, plates, su herşey tamam ama kilo alım devam. hamile kamadan önce sigara içiyordum günde 1,5 paket hamile kalmak için bırakmıştım. hamilelik boyuncada hiç kullanmadım.
merak ettiğim benim gibi ne yaparsa yapsın kilo alımını önleyemeyen arkadaşlar var mı?
doktor randevumuzda doktaruma bu konu hakkında ne söyleye bilirim. (kan hapım değişti ve kabızlık sorunum 2 haftadır yok) dikkat et diyor ediyorum ama yakında cinnet geçiricem.
yıllarca beni zayıf tutan şey sigaramıydı???
bu durumu kafama çok takmalımıyım, tutmasam 40-50 kilo almış olurum doğuma kadar
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
ben ilk ve son vaka olmak istemiyorum, yardım ve tüm fikirlerinize açığım..