• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte hemoroid :(

Gamzeliia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
40
12
3
29
İkinci hamileliğimi yaşıyorum, ilkinde iç basurum dışarı çıktı ama çok küçüktü kendiliğinden geçer diye doktora falan gitmedim, şuanda ikinciye hamileyim ve aşırı büyüdü çoğaldı tuvalete gitmek bile istemiyorum bazen çok kötü durumdayım, doğum sonrası emzirirken vs ameliyatla alınır mı acaba bu, öyle kremle falan geçebilen bi şey mi bilmiyorum ya da ameliyatı nasıl oluyo acılı bi süreç mi yaşayan var mı?🥺

İkinci hamileliğimi yaşıyorum, ilkinde iç basurum dışarı çıktı ama çok küçüktü kendiliğinden geçer diye doktora falan gitmedim, şuanda ikinciye hamileyim ve aşırı büyüdü çoğaldı tuvalete gitmek bile istemiyorum bazen çok kötü durumdayım, doğum sonrası emzirirken vs ameliyatla alınır mı acaba bu, öyle kremle falan geçebilen bi şey mi bilmiyorum ya da ameliyatı nasıl oluyo acılı bi süreç mi yaşayan var mı?🥺
Ameliyatı bildiğim kadarıyla kolay geçiyor ama ameliyattan sonra biraz sıkıntı bir aylık sıkıntı yaşayabilirsin benim de aynıydı ben zeytinyağı birde sıcak su ile geçirdim

Ameliyatı bildiğim kadarıyla kolay geçiyor ama ameliyattan sonra biraz sıkıntı bir aylık sıkıntı yaşayabilirsin benim de aynıydı ben zeytinyağı birde sıcak su ile geçirdim
Dışında mıydı sizin de? Yani hiç mutlu değilim böyle ya afedersiniz dokunamıyorum bile öyle çok acıyor kendimi çok kötü hissediyorum :(

Benimde dışında iki tane meme var ilk doğumun hatirasidir, acayip çektiriyor ara ara şimdi bende hamileyim şükür bı süredir hatırlatmadi kendini kremi var reçetesiz eczaneden isteyebilirsin de gebelikte kullanılabilir mi emin değilim bı sorun da öyle kullanın, kabız olmamaya calis, baharatı kes sebze meyveyi kabuklu tüketme kotulestiriyor, sızı varsa batma varsa duşta ılık su tut bir süre yumsatir

Back