• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte hangi çatlak kremini önerirsiniz?

vallahi bu konuda açılan konuların nerede ise hepsine yazdım... aynı cevabı vereceğim. ücretsiz bir ürün olduğu için reklam olur düşüncem yok.

radigarnier 'ı ücretsiz deneyebiliyorsunuz. geçen hafta sipariş vermiştim ama çok geç geldi. 4. gündeyim gerçekten toparlıyor gibi. ücretsiz deneme yapılabilmesi de ayrıca güzel. site adresi vermek reklam olur diye gönderemiyorum ilk hafta kullanımımı doldurunca fotoğraf da paylaşacağım.

Promosyondan faydalanıp ücretsiz ürün almak için facebook'ta 1 kere paylaşım yapmanız gerekiyor. Örnek için tıklayabilirsiniz.

doktorum bana pahalı kozmetik ürünleri yerine EXCİPİAL kullanmamı önermişti.yaklaşık 3.aydan itibaren sabah akşam masaj yaparak kullandım,en ufak bir çatlağım yokhihoyyyt
ayrıca bu nemlendiriciyi hemen hemen tüm eczanelerden temin edebilirsiniz ve fiyatı da 5-6 tl civarında..
Merhaba canim excipial lipo mu kulaniyorsun bende de varda o kremden bende 6aylik hamileyim ve popomun ustunde ve memelerimde catlaklar var cok fena onu kullanmaya basladim 4 ,5 gundu insallah iyi gelir catlamak istemiyorum hic baska onere bileceyin bisey varsa soyle bana

Back