Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
24 haftalık hamileyim doktorum lıerac phytolastıl adında bir krem önerdi yaklaşık 2 aydır düzenli olmasada kullanıyorum 11 kilo aldım ama hiç çatlağım yok umarımda böyle devam eder...
aslında dermotoloklar daha iyi bilir bu çatlak kremi işini netiycede uzmanlık alanları cilt...
ben haftaya bir dermotoga gitmeyi planlıyorum onun önerileri size burdan yazarım kızlar
insanları hiç kıskanmam ama çatlkları omyn baynları çok kıskanıom üsgnmmsenağlama
çatlaklar için tek önerim elicina
bizim merkezimize gelen bütün bayablara dogum sonrası yada kılo alımı sonucunda olusan catlaklara 2 ayda kesın çözüm diye öneriyoruz
derıyı önce peelıng yapıp soyuyor sonra onarıcı etkısı ayesınde eskı halıne gerı alıyor ½85 salyangoz özune sahıp ve tek dunyadakı patentlı ürün bu ve kesınlıkle etkılı
kullanın etkısını göreceksınız ve kesınlıkle bana dua edeceksınız
sormak ıstedgınız sorularınız olursa ben cevap verırım
doktorum bana pahalı kozmetik ürünleri yerine EXCİPİAL kullanmamı önermişti.yaklaşık 3.aydan itibaren sabah akşam masaj yaparak kullandım,en ufak bir çatlağım yokhihoyyyt
ayrıca bu nemlendiriciyi hemen hemen tüm eczanelerden temin edebilirsiniz ve fiyatı da 5-6 tl civarında..
canım nasıl bir krem bu; salyangoz kremi duydum ama bunu duymamıştım
nerden alınır fiyatı filan nasıldır.
bide hamileyken kullanılır mı yoksa hamilelikten sonra olan çatlaklara mı kullanmak için bu.a.s.