• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte hangi çatlak kremini önerirsiniz?

asyacan7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2008
794
2
96
41
Konya
selam kislarrr...
Ben 8 haftalik hamileyim ve artik catlak kremi olayina baslamaliyim??/
Siz ne yaptiniz??
Badem yagi mi?Bebek yagi mi? yoksa kozmetik mi?

canım öncelikle tebrikler allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.ben özel sadece çatlak kremi kullanıyorum yurtdışı malı olduğu için adını yazmıyorum.ama şimdi bütmek üzere dr bana lierac phytolastil diye ithal bi krem önerdi.kremim bitinci bunu kullanıcam.bi kaç kişiden daha duydum bu kremin adını.ayrıca dr dediki bademyağı bebekyağı felan filan bunlar çok fazla işe yaramıyor önemli olan derinin alt tabakasınıda yumuşatmak nemlendirmek.ama ben ara ara bebek yağıda kullanıyorum takviye olsun diye.

Bence sizin için daha erken (bu arada bebişiniz erkek olacak sanırım erken yazacağıma erkek yazdım da ondan:) ) Neyse saka bir tarafa ben 17 haftalığım şimdilik bana bile erken bu nedenle bebek yağıyla idare ediyorum, Yurt dışında çok kullanılan ve doğal olan tek ürün kakao yağı. Gebeliğim biraz daha ilerlesin kakao yağı ile badem yağını karıştırıp kullanıcam ek olarakta doktorun önerdiğini kullanırım heralde.
Sevgiler.

24 haftalık hamileyim doktorum lıerac phytolastıl adında bir krem önerdi yaklaşık 2 aydır düzenli olmasada kullanıyorum 11 kilo aldım ama hiç çatlağım yok umarımda böyle devam eder...
aslında dermotoloklar daha iyi bilir bu çatlak kremi işini netiycede uzmanlık alanları cilt...
ben haftaya bir dermotoga gitmeyi planlıyorum onun önerileri size burdan yazarım kızlar

badem yağı tüylenme yapar, bebek yağı ise cilt altı oluşacak çatlağı etkileyemez.ben hamileliğim boyunca gnc markanın 9 months çatlak kremini kullandım. 250 ml.şişede 20 ytl cvarı fiyatıydı.hem uygun hemde işe yarıyor.( göğüs bölgeme sürmediğim için çatlak oldu fakat göbişimde hiççç yok)

canim bn badem yagi kulandim ne kilanmyla kasilastim ne baska seyle ben bide ozlikle gebe kalanlar iicn yag var satiliyor ondan kulanabilirsin ben cok faydasini gordum hic catlagim yok sabah aksam sureceksin

Son düzenleyen: Moderatör:
24 haftalık hamileyim doktorum lıerac phytolastıl adında bir krem önerdi yaklaşık 2 aydır düzenli olmasada kullanıyorum 11 kilo aldım ama hiç çatlağım yok umarımda böyle devam eder...
aslında dermotoloklar daha iyi bilir bu çatlak kremi işini netiycede uzmanlık alanları cilt...
ben haftaya bir dermotoga gitmeyi planlıyorum onun önerileri size burdan yazarım kızlar

bende 11 aylık anneyım.hamıleyken 4.ayımdan ıtıbaren kullandım lıeracı doguma kadarda kullandım ve hıc catlagım olmadı.ılk aylarımdada kakao yagı kullanmıstım.ve toplam 26 kılo aldıgım halde hıc catlagım yok.

doktorum bana pahalı kozmetik ürünleri yerine EXCİPİAL kullanmamı önermişti.yaklaşık 3.aydan itibaren sabah akşam masaj yaparak kullandım,en ufak bir çatlağım yokhihoyyyt
ayrıca bu nemlendiriciyi hemen hemen tüm eczanelerden temin edebilirsiniz ve fiyatı da 5-6 tl civarında..

ablam 2 doğum yaptı ve hiç çatlağı yok.o lıerac kullanıyordu bende 3.ayımdan itibaren Lıerac phytolastıl kullanmaya başladım ve inşallah benimde çatlağım olmayacak.

ben kendi üstümde deney yaptım ben birden kilo aldım hele göğüslerim çok şişti çok ufaktı birden çok fazla büyüdü 20. haftamdayım badem yağı sürüyorum ama göğsüme hiç sürmedim karnıma hep sürdüm karnım çok güzel okadar şişmeye rağmen çatlamadı göğsümde çatlak oldu heralde bağdem yağının faydası oldu ama çatlıcamdan eminim çünkü evlenmeden bile bende çatlak oldu azdaha şişiyim hayli hayli olur gibi ama yine tedbiri elden bırakmıcam sürmeye devam edicem

Bende duştan sonra bebeyağı ve nemlendirici sürüyorum akşamları da yatmadan önce lıerac phytolastıl
werdi doktorum.Gerçi bi 4-5 tane krem adı werdi kimisini bulamadım.Eşim sağlık sektöründe olduğu için sordurduk en iyiisi lierac dediler.Badem yağını kullanmayı ise açıkçası düşünmüyorum yahu kaşlarımın çıkması için badem yağı sürüyodum.Zaten gebelikten dolayı karnım tüylendi bide onu kullanırsam bilmiyorumkismile

çatlaklar için tek önerim elicina
bizim merkezimize gelen bütün bayablara dogum sonrası yada kılo alımı sonucunda olusan catlaklara 2 ayda kesın çözüm diye öneriyoruz
derıyı önce peelıng yapıp soyuyor sonra onarıcı etkısı ayesınde eskı halıne gerı alıyor ½85 salyangoz özune sahıp ve tek dunyadakı patentlı ürün bu ve kesınlıkle etkılı
kullanın etkısını göreceksınız ve kesınlıkle bana dua edeceksınız
sormak ıstedgınız sorularınız olursa ben cevap verırım

çatlaklar için tek önerim elicina
bizim merkezimize gelen bütün bayablara dogum sonrası yada kılo alımı sonucunda olusan catlaklara 2 ayda kesın çözüm diye öneriyoruz
derıyı önce peelıng yapıp soyuyor sonra onarıcı etkısı ayesınde eskı halıne gerı alıyor ½85 salyangoz özune sahıp ve tek dunyadakı patentlı ürün bu ve kesınlıkle etkılı
kullanın etkısını göreceksınız ve kesınlıkle bana dua edeceksınız
sormak ıstedgınız sorularınız olursa ben cevap verırım

canım nasıl bir krem bu; salyangoz kremi duydum ama bunu duymamıştım
nerden alınır fiyatı filan nasıldır.
bide hamileyken kullanılır mı yoksa hamilelikten sonra olan çatlaklara mı kullanmak için bu.a.s.

doktorum bana pahalı kozmetik ürünleri yerine EXCİPİAL kullanmamı önermişti.yaklaşık 3.aydan itibaren sabah akşam masaj yaparak kullandım,en ufak bir çatlağım yokhihoyyyt
ayrıca bu nemlendiriciyi hemen hemen tüm eczanelerden temin edebilirsiniz ve fiyatı da 5-6 tl civarında..

bahsettiğiniz kremin yağlısını mı su bazlısını mı önerdi dr unuz bende su bazlısını nemlendirici olarak kullanıyorum da..hamile değilim ama kalçamda ufak tefek çatlaklarım var,acaba iyi gelir mi denesem.....?

canım nasıl bir krem bu; salyangoz kremi duydum ama bunu duymamıştım
nerden alınır fiyatı filan nasıldır.
bide hamileyken kullanılır mı yoksa hamilelikten sonra olan çatlaklara mı kullanmak için bu.a.s.

tamamen organik bi ürün tatlım o yüzden hamileykende kullanılmasında sakınca görülmüyor. ben çok kişiye tavsiye ettim ve hiçbiri kremden şikayet etmedi. patent almış tek salyangoz kremi zaten internet üzerinden satın alabilirsin

5 aydan itibaren bebe yağı kullanmaya başladım

daha sonra onu bırakıp acıbadem sütüne geçtim daha iyi nemlendiriyo

bide bol bol su içmeye gayret ediyorum çatlakları önlemede yapılabilecek en önemli şeylerden biri bence..

Back