S serfhkor Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Haziran 2024 25 -1 1 22 Pazartesi 23:44 Konu Sahibi Konu Sahibi serfhkor #1 Bu ilaç boğazımdan geçmiyor takılıyor kapsülün içini boşaltıp su ile içsem bişy olurmu öbür türlü yutamıyorum
Bu ilaç boğazımdan geçmiyor takılıyor kapsülün içini boşaltıp su ile içsem bişy olurmu öbür türlü yutamıyorum
seniseviyorum- sεηι вεкℓιүσяυz αηηεcιм 🤰👼🤱👶 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Kasım 2016 5.276 4.058 173 Salı 00:01 Konu Sahibi Konu Sahibi serfhkor #2 serfhkor .!.: Bu ilaç boğazımdan geçmiyor takılıyor kapsülün içini boşaltıp su ile içsem bişy olurmu öbür türlü yutamıyorum Genişletmek için tıkla... Bu ilaç beni maf etmişti mide agrısından doktora söyleyin değiştirsin
serfhkor .!.: Bu ilaç boğazımdan geçmiyor takılıyor kapsülün içini boşaltıp su ile içsem bişy olurmu öbür türlü yutamıyorum Genişletmek için tıkla... Bu ilaç beni maf etmişti mide agrısından doktora söyleyin değiştirsin
Vaalbara Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ekim 2023 1.996 2.216 53 Salı 00:03 Konu Sahibi Konu Sahibi serfhkor #3 serfhkor .!.: Bu ilaç boğazımdan geçmiyor takılıyor kapsülün içini boşaltıp su ile içsem bişy olurmu öbür türlü yutamıyorum Genişletmek için tıkla... Bende böyle içiyordum, midemi agritirdi dokunmamasi için sabaha karşı alarm kurup uyku arasında içip yatıyordum iki saat sonra uyandigimda rahat oluyordum
serfhkor .!.: Bu ilaç boğazımdan geçmiyor takılıyor kapsülün içini boşaltıp su ile içsem bişy olurmu öbür türlü yutamıyorum Genişletmek için tıkla... Bende böyle içiyordum, midemi agritirdi dokunmamasi için sabaha karşı alarm kurup uyku arasında içip yatıyordum iki saat sonra uyandigimda rahat oluyordum