Gebelikte grip

Ska02

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2024
70
18
22
Kızlar gebelikte grip olup da doğal yollarla nasıl atlatabilirim Bir haftadır yataktayım yemek yiyemiyorum sürekli mide bulantısı yemek tadı kokusu yok her yediğim yemeği çıkarıyorum gebe olduğunda 61 kiloydum şu an 57 kiloya düştüm iştahım hiç yok ne yapabilirim veya gebelikte grip normal mi

Gebelikte grip normal istifar sürekli öncesindede mi ediyordunuz birde böyle Bi sorun varsa istifar ediyorsanız prilam diye istifar etmenizi durduran bi ilaç var içeriği temiz ben hamileliğimde doktor tavsiyesiyle kullandım bu arada çok geçmiş olsun bende olmuştum 3 4 kere doğuma 1 hafta kalanda oldum eşim portakal limon çok az kara biber ve bal katıp içiriyordu iyi geliyor o bol sıvı tüketin eşinizden rica edin size sıksın bol limon portakal suyu

Genelde ekşi şeyler midemi tok tutuyor öte hatta şeyler yiyince direkt mide bulantısı yapıyor

Acaba kullandığım D3 vitamin ilaçlarından dolayı da öyle olabilir mi midem kaldırmıyor o ilaçları
Eğer bünyene ağır geliyorsa ve kusturuyorsa ilacını doktorundan rica et değiştirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…