Arkadaş çok övdü bende farklı bir soru sormak istiyorum anladığım kadarıyla gebelik geçirmişsin doktorun sana 10. Hafta bebek cinsiyeti için erkege yada kıza benziyor dedi mi çünkü benim ki erkek gibi dedi 10. Hafta da şok oldum gönlüm de kız dan yana olunca tabiAhahahah estf.
Bilgi değil, deneyim sadece.
Bedevi şansı da olunca başıma her türlü şey geliyor muhakkak
İşte böyle insanlara ihtiyacım var benimAhahahah estf.
Bilgi değil, deneyim sadece.
Bedevi şansı da olunca başıma her türlü şey geliyor muhakkak
Göğüs ucu kaşıntısı nasıl düşüğe sebep oluyormuş ? Valla ömrümde ilk defa duydum. Bilimsel bir gerçekliği varmı acaba ?Neden?
Yok düşüğe değil erken doğumu tetikliyor göğüs ucunu uyarmak. Bilimsel gerçekliği var mı diyince baktım bi tez merkezine şöyle bi tez direkt çıkıyor mesela.Göğüs ucu kaşıntısı nasıl düşüğe sebep oluyormuş ? Valla ömrümde ilk defa duydum. Bilimsel bir gerçekliği varmı acaba ?
Henüz çatlak kremine başlamadım 11. Haftada yim ilk gebelik olduğu için biraz acemiyim açıkçası kreme başlamalımiyim erken mi bilmiyorum. Doktorum söyletecekti ama cumartesi tekrar gittiğimde sorayım bir.Nemlendirirseniz iyi gelir. Gogus ucu hamilelik doneminde genisledigi icin geriliyor ve kasiniyor. Eger catlak karsiti krem falan kullaniyorsaniz genelde goguse de surulebiliyor.
Evdeyken giymiyorum çamaşır benim sadece sağ göğüsum böyle oluyor diğerinde bir sıkıntı yok neden diğerinde yok onu bile anlamış değilim ama Hindistan cevizi yağını alicam. MutlakaBenim de bazen çok oluyor kaşıntı. Evdeyken çamaşır giymemek ve hindistan cevizi yağı sürmek rahatlatmıştı beni
Henüz çatlak kremine başlamadım 11. Haftada yim ilk gebelik olduğu için biraz acemiyim açıkçası kreme başlamalımiyim erken mi bilmiyorum. Doktorum söyletecekti ama cumartesi tekrar gittiğimde sorayım bir.
Mutlaka sorucam önerilere de açığım ama kullanıp çok memnun kalanlar dan da bilgi almak isterimm.Kremden kreme degisiyor. Icerigi daha temiz olanlar ilk aylardan itibaren kullanima uygun. Doktorunuza da bi sorun tabi :)
Mutlaka sorucam önerilere de açığım ama kullanıp çok memnun kalanlar dan da bilgi almak isterimm.
Bu haftalar çok erken cinsiyet tahmini için.Arkadaş çok övdü bende farklı bir soru sormak istiyorum anladığım kadarıyla gebelik geçirmişsin doktorun sana 10. Hafta bebek cinsiyeti için erkege yada kıza benziyor dedi mi çünkü benim ki erkek gibi dedi 10. Hafta da şok oldum gönlüm de kız dan yana olunca tabisağlıkli olsundu herseyden önce tabi ama yaşadığımı yaşayan var mı merak ettim açıkçası.
Yaa Allah analı babalı büyütsün bende çok şaşırdım eşim çocuğumu oğlum diye seviyor sinir krizi geçiriyorum sinirleniyorum diye bilerek yapıyorBu haftalar çok erken cinsiyet tahmini için.
Cinsel organ oluşumu zaten 10. Haftadan sonra başlıyor.
Benim ilk oğlan 14 haftaya kadar kızdı, sonra biz bile çıplak gözle ultrasonda farklılık sezdik ve doktor ne kız ne erkek diyemem dedi.
16. Haftada erkek oldu, penis gelişti.
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin, cinsiyetlerin hiç önemi yok, belirtilerin de.
Benim tüm her şeyim kız çıkıyordu, iki erkek annesiyim
Bak bunu ss alıyorum teşekkür ederim :)Bu arada hamile arkadaşlar, hazır mevsimi geliyor bol bol ayva tüketin, buzluğa atın ve çekirdeklerini yine dondurup saklayın.
Emzirme döneminde çekirdeklerini jel haline getirince, göğüs yaralarına, acısına birebir.
Aynı zamanda ayva kompostosu, mütemadiyen şekersiz yapıldığında süt oluşumuna yardımcı.
Amin inşallah çok sevindim darısı başıma bunları da kaydediyorum çok teşekkür ederim :))Ben ilk hamileligimde memnun kaldigim icin mustela ve bio oil kullaniyorum simdi tekrar. Bio oili yatmadan once mustelayi da sabah ise gitmeden once suruyorum. Ben ergenlik doneminde buyurken bacak ve basen cevresinde cok catlagim oldugu icin korkmustum acikcasi vucudum meyilli diye. Fakat hic catlaksiz atlattim ilk gebeligimi. Umarim yine oyle olur. Size de rahat, saglikli, kasintisiz bi hamilelik dilerim
Siz de 2. Gebeliğiniz galiba size de rahat sıkıntısiz bir doğum diliyorum. :)Amin inşallah çok sevindim darısı başıma bunları da kaydediyorum çok teşekkür ederim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?