• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte göğüs hassasiyeti

Matsiyah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2018
1.073
610
73
Arkadaşlar gebelik erken belirtilerinde göğüs hassasiyeti var diyorlar. Bu hassasiyet nasıl oluyor yani göğüs ucunda göğüsün tamamında mi bu konuda beni aydınlatacak birileri var mı?

Adet donemindekileriyle benzer sekilde oluyo. Kisiden kisiye adet ve gebelik belirtileri cok farklilik gosterir. Mesela ben belirti olarak adet gorucek gibiydim tek fark (ayirt etmesi cok zor) belim adet olcagim zamanlardan daha fazla agridi. O zamanlar aa fazla agriyo hamileyim diyemiyosun. Hamile oldugunu ogrendikten sonra aa evet bak bu farkliydi diyebiliyosun.
Gogus hassasiyetim adet zamanlarinda gogsun tamaminda olurdu. Gebelik erken belirtilerindede ayni sekilde göğsümün tamamında agri ve hassasiyet hissettim

Adet donemindekileriyle benzer sekilde oluyo. Kisiden kisiye adet ve gebelik belirtileri cok farklilik gosterir. Mesela ben belirti olarak adet gorucek gibiydim tek fark (ayirt etmesi cok zor) belim adet olcagim zamanlardan daha fazla agridi. O zamanlar aa fazla agriyo hamileyim diyemiyosun. Hamile oldugunu ogrendikten sonra aa evet bak bu farkliydi diyebiliyosun.
Gogus hassasiyetim adet zamanlarinda gogsun tamaminda olurdu. Gebelik erken belirtilerindede ayni sekilde göğsümün tamamında agri ve hassasiyet hissettim
Anladım canım benim de koltuk altından başlar adet döneminde ağrım şimdi uçlarında hafif bi ağrı var o yüzden sordum

Anladım canım benim de koltuk altından başlar adet döneminde ağrım şimdi uçlarında hafif bi ağrı var o yüzden sordum
Ufak tefek farklar oluyo. Farketmek zor. Tabi mide bulantisi, baş dönmesi,nadirde olsa karında çıkan o gebelik çizgisi falan olmadigi surece ayirt etmek zor.

Adetin gecikti mi? Test yapsan?

adet şişkinliğinde hafif ağrılı ve dolu dolu göğüsler olur
ama gebelikteki daha hassas sanki balon gibi yani içi boş her an patlayabilir hissi oluyor:))

Canım benmde uçlarda vardı farklı bir hisdi ve şuan hamileyim :anneadayı:inşallah sende hamilesindir bata 3 gün kala idrar testinde ögrendm

Canım benmde uçlarda vardı farklı bir hisdi ve şuan hamileyim :anneadayı:inşallah sende hamilesindir bata 3 gün kala idrar testinde ögrendm
Canım benim diğer konu da okudum yazdıklarını sonuna kadar merakla :KK48: çok mutlu oldum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Nasıl oldu o ya

o kadar çok okudum araştırdım ve kendimi dinledim ki
döllenen yumurta rahme yerleşmeye çalışırken yaptıgı ağrıyı hissediyorum
bilmiyorum hissediyorum işte :)

ve ben hep 7-8 gün kala testlerle kesinleştirdim gebeliklerimi

bir kızım iki düşük bir kimyasal

o kadar çok okudum araştırdım ve kendimi dinledim ki
döllenen yumurta rahme yerleşmeye çalışırken yaptıgı ağrıyı hissediyorum
bilmiyorum hissediyorum işte :)

ve ben hep 7-8 gün kala testlerle kesinleştirdim gebeliklerimi

bir kızım iki düşük bir kimyasal
Valla ne deyim maşallah bizde durduk yere belirti yasayalım hala. Canım benim Allah sabır versin Rabbim kızına uzun ömürler versin düşünüyor musun şimdi bebek

Valla ne deyim maşallah bizde durduk yere belirti yasayalım hala. Canım benim Allah sabır versin Rabbim kızına uzun ömürler versin düşünüyor musun şimdi bebek

Allah razı olsun canım
bu arada kızım 8 yaşına geldi tabi

şimdi yarın yumurtam çatlicak yine deniyoruz canım

Back