- 24 Ağustos 2016
- 72
- 24
- 38
- 40
- Konu Sahibi Mltmgzlbyr
Lütfen bilenler tecrübe sahipleri bana yardımcı olsun ben yaklaşık 5 haftalık hamileyim bu zamana kadar göğüslerim ağrıyordu ama bugün o ağrının azaldığını farkettim.sizce bunun nedeni nedir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki sonra ne oldu sizin?gebeliğiniz devam etti mi?şu an doktor riskli demedi ama ben 2 kere kimyasal düşük yaşadığım için çok korkuyorum ve tetikteyim.inşallah sizin düşükle sonuçlanmamıştırNedenini bilemiyorum ama benimde öyle olmuştu....Riskli gebelik mi?
Nur topu gibi bir oğlum oldu, şimdi 2 yaşında:)Peki sonra ne oldu sizin?gebeliğiniz devam etti mi?şu an doktor riskli demedi ama ben 2 kere kimyasal düşük yaşadığım için çok korkuyorum ve tetikteyim.inşallah sizin düşükle sonuçlanmamıştır
Evet çok evhamlıyım en son keseyi görmüştük o yüzden henüz kan değerine de baktırmadım inşallah dediğniz gibi evham yapıyorumdur çok sağolunNur topu gibi bir oğlum oldu, şimdi 2 yaşında:)
Sizi evhamlı bulduğum için sordum yoksa sıkıntı yok,olabilir...
Peki kan değerlerine baktınız mı 2 günde bir?
Çol teşeKorkmayın, daha çok yeni hamileliğiniz. Bu önemli bir belirti değildir muhtemelen. Sağlıkla alırsınız umarım kucağınıza bebeğinizi.
Çok teşekkürler allah razı olsunKorkmayın, daha çok yeni hamileliğiniz. Bu önemli bir belirti değildir muhtemelen. Sağlıkla alırsınız umarım kucağınıza bebeğinizi.
Rahat olun desem de olmayacaksınız ama stres yapmayın meleğinizi düşünün ,endişeli bir anne değilde mutlu bir anne olun....Sağlıkla alın kucağınıza!Evet çok evhamlıyım en son keseyi görmüştük o yüzden henüz kan değerine de baktırmadım inşallah dediğniz gibi evham yapıyorumdur çok sağolun
Çok ama çok teşekkür ederim umut oldunuzRahat olun desem de olmayacaksınız ama stres yapmayın meleğinizi düşünün ,endişeli bir anne değilde mutlu bir anne olun....Sağlıkla alın kucağınıza!
İlk gebeliğim dış gebelikti, o yüzden sizi çok iyi anlıyorum ama sizde şuna inanın nasipte varsa,yiyecek ekmeği varsa her halükarda olacak....Sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı melekleriniz olsun.....Çok ama çok teşekkür ederim umut oldunuz
Çok sağolun allah razı olsunİlk gebeliğim dış gebelikti, o yüzden sizi çok iyi anlıyorum ama sizde şuna inanın nasipte varsa,yiyecek ekmeği varsa her halükarda olacak....Sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı melekleriniz olsun.....
Lütfen bilenler tecrübe sahipleri bana yardımcı olsun ben yaklaşık 5 haftalık hamileyim bu zamana kadar göğüslerim ağrıyordu ama bugün o ağrının azaldığını farkettim.sizce bunun nedeni nedir?