Gebelikte göğüs ağrısının kesilmesi

Mltmgzlbyr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
72
24
38
40
Lütfen bilenler tecrübe sahipleri bana yardımcı olsun ben yaklaşık 5 haftalık hamileyim bu zamana kadar göğüslerim ağrıyordu ama bugün o ağrının azaldığını farkettim.sizce bunun nedeni nedir?

Peki sonra ne oldu sizin?gebeliğiniz devam etti mi?şu an doktor riskli demedi ama ben 2 kere kimyasal düşük yaşadığım için çok korkuyorum ve tetikteyim.inşallah sizin düşükle sonuçlanmamıştır
Nur topu gibi bir oğlum oldu, şimdi 2 yaşında:)
Sizi evhamlı bulduğum için sordum yoksa sıkıntı yok,olabilir...
Peki kan değerlerine baktınız mı 2 günde bir?

Korkmayın, daha çok yeni hamileliğiniz. Bu önemli bir belirti değildir muhtemelen. Sağlıkla alırsınız umarım kucağınıza bebeğinizi.

Nur topu gibi bir oğlum oldu, şimdi 2 yaşında:)
Sizi evhamlı bulduğum için sordum yoksa sıkıntı yok,olabilir...
Peki kan değerlerine baktınız mı 2 günde bir?
Evet çok evhamlıyım en son keseyi görmüştük o yüzden henüz kan değerine de baktırmadım inşallah dediğniz gibi evham yapıyorumdur çok sağolun

Evet çok evhamlıyım en son keseyi görmüştük o yüzden henüz kan değerine de baktırmadım inşallah dediğniz gibi evham yapıyorumdur çok sağolun
Rahat olun desem de olmayacaksınız ama stres yapmayın meleğinizi düşünün ,endişeli bir anne değilde mutlu bir anne olun....Sağlıkla alın kucağınıza!

Kimyasal gebelik olabilir.Hcg değerine baktırdın mı peki?

Benim hiç ağrımadı ne başında nede şimdi 5 aylık hamileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…