Gebelikte gizli şeker

Ben yaptırmadım canım. Açlık ve tokluk şekerimi ölçtürdüm. Değerim çok güzel çıktı. Bu yüzden doktorum gerek görmedi
Merhaba açlık ve tokluk şekeri nasıl ölçülüyor acaba sağlık ocağındada yaprlarmı bunu..bende insülün direnci var korkuyorum bu şeker yüklemesinden..

Selam aranızda şeker yüklemesi yaptirmayan varmı ben de yapmadım ilk gebeligim acaba yapım mmi akıl verin lütfen. .
Ben yaptirmadim ama bununla ilgili ozel bir tavsiyem yok. Sen kendini daha iyi bilirsin. Ben cok tatli yoyen biri degilim ve her ay duzenli sekerimi kontrol ettiriyorum.

Merhaba açlık ve tokluk şekeri nasıl ölçülüyor acaba sağlık ocağındada yaprlarmı bunu..bende insülün direnci var korkuyorum bu şeker yüklemesinden..

Sağlık ocağında yaparlarmı bilmiyorum canım. Ben takibimi yaptırdığım hastanede sabah aç karnına kan verdim daha sonra yemek yiyip 2 saat sonra tekrar kan verdim. 64 çıktı şekerim bu yüzden doktor gerek görmedi. Ama bildiğim kadarıyla insülin direnci olanlara şeker yüklemesi yapmıyorlar.

Yaptırdım iki hamileliğimde de.
Normal durumla alakasız olarak gebelik şekeri denen şey oldukça riskli bir durum.
Şüpheye yer yok benim için bu tarz konularda.

Sağlık ocağında yaparlarmı bilmiyorum canım. Ben takibimi yaptırdığım hastanede sabah aç karnına kan verdim daha sonra yemek yiyip 2 saat sonra tekrar kan verdim. 64 çıktı şekerim bu yüzden doktor gerek görmedi. Ama bildiğim kadarıyla insülin direnci olanlara şeker yüklemesi yapmıyorlar.
Doktoruma söyledim ama pek önemsedi gibi gelmedi bi sıkıntı çıkmaz inş

Back