- 10 Nisan 2014
- 1.644
- 2.250
- 333
- Konu Sahibi papatyahanim0
Nst iyi çıktı haftaya perşembe doppler randevusu verdiler takipler sıklaşacak gibi artık gelişim geriliği teşhisi kondu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben doktorumu değiştirip profosor kadın doğum doktoruna gozuktum baktı çocuğunda gelişim geriliği yok gayet sağlıklı bi çocuk sadece minyon dedi kilosu falanda iyi dedi 2500 kilo olmuşuz 3 günde 400 gram almış yani 39 haftaya kadar bekleyelim o zaman doğum olsun ters duruyor zaten sezeryanla alınır Büyük ihtimal dedi zaten çocuklar son haftalarda çok iyi kilolar alıyorlarmış sende bi doktorunu değiştir istiyorsan rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahP papatyahanim0
Canım ne yaptın ben hastanedeyim 16 günde sadece 200 gr almış 1400 gr şu an. Doktor büyüme hızı gitgide yavaşlıyor ama sonuçta büyümeye de devam ediyor dedi. Nst ye girdim 1 buçuk saat kadar tuttular nst de şimdi dr bekliyorum nst sonucu iyiyse eve gidebilirsin dedi hemşire ama kötüyse ne olacak ona bişey diyen yok. Yüzde onluk dilimdeydik demiştim ya şu an yüzde 3 'ün de altına düşmüş artık daha sık takip edeceğiz dedi nst iyi de olsa haftaya tekrar bakılacak. Şu an doktor bekliyorum bakalım.
Hiç kafaya takma çocuğun eli ayağı saglamsa organlarinda bişey yoksa doğduktan sonra çok güzel alıyorlar kilolarını tanıdığım bi akrabam 900 gramla doğum yaptı düşünün yani 1 kilo bile değildi şimdi bı görseniz kızı kalıp gibi uzun boylu hiç kafaya takılacak bi problem değil kafaya takıp bebegide içerde strese sokma annesi rabbim onları her şartta koruyor :)Nst iyi çıktı haftaya perşembe doppler randevusu verdiler takipler sıklaşacak gibi artık gelişim geriliği teşhisi kondu
Ben doktorumu değiştirip profosor kadın doğum doktoruna gozuktum baktı çocuğunda gelişim geriliği yok gayet sağlıklı bi çocuk sadece minyon dedi kilosu falanda iyi dedi 2500 kilo olmuşuz 3 günde 400 gram almış yani 39 haftaya kadar bekleyelim o zaman doğum olsun ters duruyor zaten sezeryanla alınır Büyük ihtimal dedi zaten çocuklar son haftalarda çok iyi kilolar alıyorlarmış sende bi doktorunu değiştir istiyorsan rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Çok iyiymiş o zaman gelişimi zaten 2 buçuk kilo doğum kilosu normal sınır. Benim doktor değiştirme imkanım yok yurt dışındayım devlet hastanesine gidiyorum. Her hafta en az 2 doktor görüyor dosyamı. Hep de farklı oluyor genelde doktorlar. Belli bir prosedür var onu takip ediyorlar. Dün doppler ultrasonla kordondaki kan akımına bakıldı yeterli beslenemiyor mu diye. Orda bir problem çıkmadı çok şükür. Her hafta nst ve ultrasonla takip devam edecek. Hiçbir problem yok kilo alması dışında o yüzden rahatladım o da doğunca alır dediğin gibi yeter ki sağlıklı olsun.Hiç kafaya takma çocuğun eli ayağı saglamsa organlarinda bişey yoksa doğduktan sonra çok güzel alıyorlar kilolarını tanıdığım bi akrabam 900 gramla doğum yaptı düşünün yani 1 kilo bile değildi şimdi bı görseniz kızı kalıp gibi uzun boylu hiç kafaya takılacak bi problem değil kafaya takıp bebegide içerde strese sokma annesi rabbim onları her şartta koruyor :)
Oh çok şükür bak ne güzel bi problem çıkmamış son haftalarda alır o kilosunu doğduktan sonrada anne sütüyle toparlar yavrum kendini hiç canını sıkmaÇok iyiymiş o zaman gelişimi zaten 2 buçuk kilo doğum kilosu normal sınır. Benim doktor değiştirme imkanım yok yurt dışındayım devlet hastanesine gidiyorum. Her hafta en az 2 doktor görüyor dosyamı. Hep de farklı oluyor genelde doktorlar. Belli bir prosedür var onu takip ediyorlar. Dün doppler ultrasonla kordondaki kan akımına bakıldı yeterli beslenemiyor mu diye. Orda bir problem çıkmadı çok şükür. Her hafta nst ve ultrasonla takip devam edecek. Hiçbir problem yok kilo alması dışında o yüzden rahatladım o da doğunca alır dediğin gibi yeter ki sağlıklı olsun.
Çok iyiymiş o zaman gelişimi zaten 2 buçuk kilo doğum kilosu normal sınır. Benim doktor değiştirme imkanım yok yurt dışındayım devlet hastanesine gidiyorum. Her hafta en az 2 doktor görüyor dosyamı. Hep de farklı oluyor genelde doktorlar. Belli bir prosedür var onu takip ediyorlar. Dün doppler ultrasonla kordondaki kan akımına bakıldı yeterli beslenemiyor mu diye. Orda bir problem çıkmadı çok şükür. Her hafta nst ve ultrasonla takip devam edecek. Hiçbir problem yok kilo alması dışında o yüzden rahatladım o da doğunca alır dediğin gibi yeter ki sağlıklı olsun.
Merhaba canım doğum yaptinmi bebisin nasılGittim bugün nst iyi çıktı yine eski ultrason görüntülerine baktı yine aynı şeyi söyledi riskli gebelik doktoruna yönlendirdi detaylı baksın dedi yarın içinde oraya gidicem fakat çok endişeliyim
Merhaba canım neredeyse 4 aylık olduk hiçbir sorun yok güzel kilo alıyor seninki nasılMerhaba canım doğum yaptinmi bebisin nasıl
Evet çok şükür doğdu bebişim gayet sağlıklı hiçbir sıkıntısı yok çok şükürMerhaba canım doğum yaptinmi bebisin nasıl