Enfeksiyon konusuna bişey diyemem ancak tuvalet konusunda hayatımda hiç idrar yolu enfeksiyonu olmadım sanırm ona rağmen hamilelikte doğuma kadar sürekli idrara çıktım yani şöyleki yapıp yatağa dönüyordm daha üstümü örtmeden geri gidiyordum bi de çalışıyorm iş yerinde sürekli gidiyordum doktor kısmına bişey diyemem enfeksiyonun için her tedavini ol ama bence idrar konusunu kendine işkence etme benim gibi yap mesela ben sürekli bebeğimle konuşuyordm yine kaldırdın beni hınzır diye diyordm mesela eşimle akşam yemeği yerken birden ayyy diyordm koşuyordm lavaboya gülüyorduk hatta bazen şakalaşırdk afedersn çişim gelmesi için çişşş sesi çıkarıp beni lavaboya gülerek gönderirdi bak doğuma ne kadar az kalmış kafanı oraya verebilirsin hele bu doğum sürecini böyle geçir sonra zaten Allah büyük tedavini olursun ayrıca ilk doğum mu bilmiyorm ama benim sürekli çişe gittiğim için hareketli olduğum için normal doğum kolay şekilde başladı tabi ben psikolojik stres yaptm sezeryanla doğurdum ama öyle bi artısı da var unutma inşallah son da doğumdan sonra düzene girer zaten doğumdan sonra ne kadar gittiğini bile farketmeyeceksin bebişten dolayı o yüzden bebişine odaklan bulunduğun zor süreci bebeğinle konuşarak geçir ben yemin ederm günde belki 500 kere gittiğimi biliyorm ama hiç isyan etmedim öf bıktım bile demedim bebekler annelerini duyuyor anne karnında kızımı hiç strese koymadım gülerek gittik geldik hep şimdi doğmuş öyle güzel bakıyor ki bana iyiki o zor süreci kendime de kızıma da öflü hale getirmemiş eğlenmişim diyorm bir günde beş doktora gittiğimi biliyorm bu idrar konusu için inşallah seninki de geride kalacaktır