- 17 Haziran 2023
- 1.033
- 2.525
- 34
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
Elbette, folik asit 12. Haftaya kadar devam ediyor doktorlar. Kullanmaya devam etmelisinizMerhabalar 3 aydır gebelik düşündüğümden folik asit ve ocean mummy kullanıyordum. Geçen ay bir kimyasal gebelik geçirdim ve şuan sanırım yine hamileyim folik asite devam etmeli miyim. Şu an hiç bir şey kullanmıyorum.
Elbetteki devam etmelisiniz 12 haftalikta folikasiti doktor kesiyor zatenMerhabalar 3 aydır gebelik düşündüğümden folik asit ve ocean mummy kullanıyordum. Geçen ay bir kimyasal gebelik geçirdim ve şuan sanırım yine hamileyim folik asite devam etmeli miyim. Şu an hiç bir şey kullanmıyorum.
Ben folic 1 ile beraber kullandım ocean mummy i ikisini birden 3 ay şu an bıraktım bı kaç gün oldu ilaç biteliOcean mummyde folik asit var diye biliyordum 400mg ki günlük kullanim miktarı deniliyor. Arti folik asit kullanmak fazla olur. Ben hamileyken sadece regenes max kullandim doktor tavsiyesiyle siz doktirjnuza yine sorun.oceam mommy artı folik asit kullanmak uygun mu diye
Zaten gebelik öncesinde folik asit kullanman gerekir . Sen kullan . Bende gebeliğini öğrendiğimde bi tık koyuydu senin testindenAslında şöyle bugün yani 1kala test yaptım. 25gun döngüm yarın beklenen adet günüm ama çizgi o kadar silik çıktı ki göz ucuyla görebildim. Geçen ay da kimyasal olunca pek sevinemiyorumsu an hamile miyim ondan da emin olamadım. Resim de atayım testi ama resimde çıkmıyor. Deliriyorum galiba bı ben görüyorum testte diye düşündüm ama eşim baktı o da gördü çizgiyi 4. Dakikada falan belirdi folik asit konusunda o yüzden kararsız kaldim.
Siz hangi marka folik asit kullandınızZaten gebelik öncesinde folik asit kullanman gerekir . Sen kullan . Bende gebeliğini öğrendiğimde bi tık koyuydu senin testinden
Ben 2 yıldır istiyorum cocuk sürekli farklı markalar kullandım.Siz hangi marka folik asit kullandınız
"folic 1 " kullandım
Bebeğiniz sağlıklı olmadı mı 2 yıldır istiyorum demişsiniz deZaten gebelik öncesinde folik asit kullanman gerekir . Sen kullan . Bende gebeliğini öğrendiğimde bi tık koyuydu senin testinden
Yok cok şükür sağlıklı hamileyim şu anda . 2 yııldır olmuyordu o yüzden hep folik asit kullandımBebeğiniz sağlıklı olmadı mı 2 yıldır istiyorum demişsiniz de
MaşallahYok cok şükür sağlıklı hamileyim şu anda . 2 yııldır olmuyordu o yüzden hep folik asit kullandım
Bol bol dua et inşallah tutunur annesiMaşallahdiyelim o zaman bebişe, çok sevindim bunu duyduğuma.
Ben geçen kimyasal olunca şimdiki de olur diye korkuyorum. Test yaptım çizgi bı tık koyulasmış tamamen koyulasirsa doktora gitmeyi düşünüyorum. Geçen ay çok yıpratıcı oldu benim için. Her şeyin hayırlısı.
Sağlıkla inşallah bu seferBol bol dua et inşallah tutunur annesi