KirazHanim 08.04 🌏 Kayıtlı Üye 9 Ocak 2014 7.306 9.106 24 Mayıs 2024 Konu Sahibi Toyumvar #21 freya_ .!.: Aynen ben de almadım diyorum yeşilçamda Türkan şoray usulü bağırarak orijinal doğum yaptım bu saatten sonra bana bir şey olmaz diyorum Genişletmek için tıkla... ben de ilk zamanlar kendimi kahraman gibi hissediyordum
freya_ .!.: Aynen ben de almadım diyorum yeşilçamda Türkan şoray usulü bağırarak orijinal doğum yaptım bu saatten sonra bana bir şey olmaz diyorum Genişletmek için tıkla... ben de ilk zamanlar kendimi kahraman gibi hissediyordum
freya_ İnsanlar,insanların içinde insana hasret yaşarlar. Kayıtlı Üye 14 Haziran 2023 6.424 19.737 33 24 Mayıs 2024 Konu Sahibi Toyumvar #22 KirazHanim .!.: ben de ilk zamanlar kendimi kahraman gibi hissediyordum Genişletmek için tıkla... Doğurdum çıktım benim kız oldu, ben kızımı kimseye veremem evlenirken doğurdum bunu başlık parası istiyorum vermiycem kimseye diyordum
KirazHanim .!.: ben de ilk zamanlar kendimi kahraman gibi hissediyordum Genişletmek için tıkla... Doğurdum çıktım benim kız oldu, ben kızımı kimseye veremem evlenirken doğurdum bunu başlık parası istiyorum vermiycem kimseye diyordum