Gebelikte ekstrasistol sorunu

qback07

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2023
2
0
35
Merhaba kızlar.. 21 haftalık gebeyim gebelikte ekstrasistol yaşayan var mı? Çok ciddi sıkıntı yaşıyorum maalesef bu konuda sıkıntısı olan arkadaşlarımız varsa neler yaşadıklarını paylaşırlarsa çok sevinirim

Bende de var 27 haftalık gebeyim. Çok rahatsız ediyor beloc kullandım ama fayda görmedim. Doktor doğumdan sonra geriler diye düşünüyorum dedi

Bende de var 27 haftalık gebeyim. Çok rahatsız ediyor beloc kullandım ama fayda görmedim. Doktor doğumdan sonra geriler diye düşünüyorum dedi
Nasıl başa çıkıyorsun çok zor durum sabah başlıyor yatana kadar devam ediyor yaşadığını tam olarak nasıl tarif edersin ?

Canım bende yıllardır var. Mide kaynaklı mı kalp kaynaklı mı stres kaynaklı mı bir türlü anlamadım. Şimdi 8 aylık hamileyim. Bazen arka arkaya bazen tekli bazen sert bazende seyirme şeklinde oluyor. Eskisi kadar korkmuyorum. Kalp doktoruna gittim nabzımda yüksek oluyordu. İdare et çok artarsa şlaç veririm dedi. Ekstrasistol yaşıyorum peki o zarar verir mi dedim. Hayır korkma ondan bişey olmaz dedi. Stres yapma kendine az önce ufak çaplı bir çarpıntı yaşadım aklım çıktı yine. Korkma diyorum ama korkulmayacak gibide değil

Arkadaşlar selam çok uzun zaman olmuş ama sormak istedim bende de ekstrasistol çıktı 20 bin kadar 31. Haftadayım tekrar kontrol edecek doktorum hem kardiyoloji hem de kadin doğum. Muhtemelen beloc verecekler bir zararı olur diye çok korkuyorum. Kullanmazsam da zararı olur diye korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım sizler ne durumdasınız benimler nasıl. İlaç kullanmış mıydınız cevaplarsanız çok sevinirim.

Nasil oldunuz benim de 21.haftadayim 2 aydır bu sorunum var 48 saatlik holter sonucu 2800 ek atim çıktı iyice stres oldum özellikle yemek sonrasi ve yatinca oturunca çıkıyor son 1 haftadir da dakika da 4 5 defa olmaya başladı

Ben doğum yaptım çok şükür bir sıkıntı çıkmadı doktorum da hem kardiyoloji hem kadin doğum kontrol ettiler sürekli beneğe giden besleyen damarlarda bir sorun olmaması için bebeğin kilo alımı vs iyiydi ilaç kullanmadım suan da yok geçti doğumdan sonra.size de geçmiş olsun umarim
Doğum da çok güzel olur benek de sağlıkla gelir

Merhabalar normal doğum mu yaptınız peki. Ben de de var da bu sorun etkiler mi diye korkuyorum

Merhabalar normal doğum mu yaptınız peki. Ben de de var da bu sorun etkiler mi diye korkuyorum
Geç gördüm kusura bakmayın sezaryen yaptım ama normal doğum düşünüyordum kalp doktoruna sormuştum o yüzden bir sıkıntı olmaz demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…