Gebelikte duphalac şurup kullanan var mi ?

Htckhrmn

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2020
237
53
Kızlar merhaba 11 haftalik hamileyim aşırı derecede kabızlık sorunu yaşıyorum aranizda duphalac kullanan var mi doktorum önerdi ama pek kullanma dedi korktum bende bisey mi olur diye

Kızlar merhaba 11 haftalik hamileyim aşırı derecede kabızlık sorunu yaşıyorum aranizda duphalac kullanan var mi doktorum önerdi ama pek kullanma dedi korktum bende bisey mi olur diye

Duphalac korkulu rüyam oldu😄 dogumdan sonra kabiz olunca kullandim gören hamile saniyodu o kadar gaz dolmustu karnim

Banada dr vermisti.Ben hergün kullaniyorum.gunde 3 kez yazmisti ama bazen gunde iki kez bazende 1 kez kullaniyorum kullandigim halde 2.3 gunde bir cikiyorum

Canım benimde kabızlık sorunum vardı hamilelikte oluyor doktor ilaç vermem kayısı ye bol bol dedi ve mükemmel işe yarıyor 😀

Aşırı aşırı kabızlık sorunu çektim hamileliğin 4. Ayından başladı doğum yaptım bebeğim 1aylık olana kadar kabızlık sorunum fazlasıyla oldu bana hiç bir ilaç işe yaramadı duphalac osmolok dulcalox bir sürü ilaç kıllandım 4-5 kez yüksek doz lavman hatta acillik olduk lavmana rağmen çıkış olmadı doktor müdahale etti Bazen 7-8 gün çıkamıyordum yani anlayacağın o kadar sorun yaşadım ve tek işe yarayan magnezi calsine diye magnezyum ilacı oldu ondan. Sonra rahatladım doğumdan sonra da kullandım birkaç kere bazı kürler buldum yaptım rahatladım hatta konu açmışlığom var kabızlık yüzünden Kk ya ve bir arkadaş şu tarifi verdi işe yarıyor kullan ayrıca uyumadan önce sıcacık Süt iç ve ardından bir şey yiyip içme uyu gaz sorununa iyi geliyor

Eklentiler

• 08C741F1-3D96-4998-BCE6-4DABB16BE09A.png
    08C741F1-3D96-4998-BCE6-4DABB16BE09A.png
    462,4 KB · Görüntüleme: 2.958
Bende gun aşırı içiyorum gece yatarrkende 2 3 adet kuru kayısı yiyip su içince rahatlıyorum..kabızlık çok zor hemoroid daha zor 😔

Hamileyken değil ama doğumdan sonra kullandım. İğrenç şekerli şurup kimisinde çok işe yarıyorken benim beton dökülmüş barsaklarda işe yaramamıştı.

X