Gebelikte dostinex kullanan var mı?

pekdem1r44

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2021
41
12
8
30
Kızlar yakın zamanda hiperprolaktinemi ve hipofiz adenomu sorunum olduğunu öğrendim , endokrinoloji doktorum sayesinde hormon değerlerim düzene girdi kullandığım Dostinex isimli ilacı 3 ay kullandım değerim düşünce gebelik istediğimi doktota söyledim o da gebelipi kolaylaştırcağını söyledi ve dediği gibide oldu çok şükür hamile kaldım, fakat doktorum ilacımı gebeliğin 10. Haftasjna kadar kullanmamı söyledi ama ilacın prospektüsünde bile gelebikte tavsşye edilmiyor yazıyor . Daha 3 haftalık hamileyim kadın doğum doktoruna konuyu anlattım sen bilirsin dedi düzgün yönlendirmedi endişem daha da arttı. Hamilelik sürecinde bu ilacı kullanan var mı? Tecrübeleriniz nedir ? Lütfen acilll destekk

Başka bi doktora danışın bence çünkü doktor bana hamile kalırsam direk bırak demişti aynı zamanda arkadaşım kullanirken hamile olduğunu öğrendi direk kesmişti

Bana bunu dedi en son endokrinoloji doktorum , kafam çok karışık, sizde kullanma sebebi sadece prolaktin miydi adenomda var mıydı ?

Eklentiler

• 20210613_165837.jpg
    82 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…