Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelikte diş eti şişliği ne yapabilirim yardım edin
Pişkin hamileliğimde ben de yaşadım. Ben doğal kekiği çok az suda kaynatıp suyunu sabah akşam diş etlerime sürdüm. Çok iyi geldi. Sen de dene. Sonuçta doğal bir şey
Pişkin hamileliğimde ben de yaşadım. Ben doğal kekiği çok az suda kaynatıp suyunu sabah akşam diş etlerime sürdüm. Çok iyi geldi. Sen de dene. Sonuçta doğal bir şey
düzenli bi şekilde fırçala dişetine koy fırçayı dişine doğru süpür. acısa da yumuşak bi şekilde yap bi de tuzlu su ile gargara. hamilelikte hormonlardan dolayı olur boyle şeyler.
Benim 2 kere oldu, ikisindede sarımsak sürerek geçirdim. Sarımsağı ortadan bölüp şişen yerin üstünde bekletiyorum. Doğal antibiyotik olduğu için çok yararlı. Araştırabilirsin, denemende fayda var :)
Benim 2 kere oldu, ikisindede sarımsak sürerek geçirdim. Sarımsağı ortadan bölüp şişen yerin üstünde bekletiyorum. Doğal antibiyotik olduğu için çok yararlı. Araştırabilirsin, denemende fayda var :)