• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Gebelikte diş agrisina çözüm nedir. Çok ağrım oluyor. Yardim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

minikbebegim9696

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2019
28
13
3
28
17+3 haftalık hamileyim 1 aydır damakta bir şişlik oldu disciye gittim patlattilar başka birşey yapamadılar . antibiyotik verdiler kullandim bitti ama dişim çok kötü ağarıyor başıma vuruyor ağrısı. Acile gidince ağrı kesici serum veriyorlar o rahatlatiyor ama 2 gün snra yine aynı çok gittim serum yedim bebegime zararı olacak diye korkuyorum.

17+3 haftalık hamileyim 1 aydır damakta bir şişlik oldu disciye gittim patlattilar başka birşey yapamadılar . antibiyotik verdiler kullandim bitti ama dişim çok kötü ağarıyor başıma vuruyor ağrısı. Acile gidince ağrı kesici serum veriyorlar o rahatlatiyor ama 2 gün snra yine aynı çok gittim serum yedim bebegime zararı olacak diye korkuyorum.

Serumun icine de parol koyuyorlar. Parol icin hamilelikte bir zarari yok

Belki inanmaya çalışınız

Belki inanmayacaksiniz ama içince çok az geçiyor bende anlamadım ama serumdan snra 1 gün ağrım olmuyor rahatliyorum. Evde ilaçsız başka bir çözümü yok mu bunun

Maluk serum dedigimiz sey izotonik yani saf su.. vucudun su ihtiyacinida cevap verip direk damardan oldugu icin tabi daha cok etki ediyordur ama biraz psikolojik etkiside var inanin. Biz milletce serum severiz ;) 16 haftayi gecmissiniz artik cekim yada dolgu yapabilirler artik. Doktorunuzla bi konusun.

Ibumentin diye bi ilac var ibuprofen iceriyo hamileler icin uygun bi agri kesici turkiyede varmidir bilmem ama sorun isterseniz eczaneye

Maluk serum dedigimiz sey izotonik yani saf su.. vucudun su ihtiyacinida cevap verip direk damardan oldugu icin tabi daha cok etki ediyordur ama biraz psikolojik etkiside var inanin. Biz milletce serum severiz :KK66: 16 haftayi gecmissiniz artik cekim yada dolgu yapabilirler artik. Doktorunuzla bi konusun.
Yaparlarsa anestezi vermezler galiba ki dişçide sıkıntım da var zor yaptiriyorum. Ama bulunduğum şehirde doğumdan sonra gel diyorlar hic birşey yapmıyorlar maalesef. Kendi cozumumu kendim bulmam lazım doğuma kadar eşim de kızıyor çok serum çok ilaç iciyorsun diye evde çözüm bul diyor ama o da olmuyor maalesef.

Sormak lazim bir bilgim yok belki paroldan biraz daha iyi etki eder. Sagolun
Rica ederim canim benim bugun basim agriyodu ki basimin agrisi gercekten berbat oluyo aldim ictim icindeki kagidida okudum hamileler icin uygun diyo agrimi gecirdi cok sukur hamile deilim gebelik dusunuyorum tedbir amacli umarim vardir

Karanfil yağını bir kulak çubuğuna batırıp ağrıyan dişinize bastırın, uyuşturup ağrıyı azaltacaktır. Benim de diş ağrım ara ara oluyor, doktorum 12. haftadan sonra diş tedavisi yaptırabileceğimi söylemişti.

Yaparlarsa anestezi vermezler galiba ki dişçide sıkıntım da var zor yaptiriyorum. Ama bulunduğum şehirde doğumdan sonra gel diyorlar hic birşey yapmıyorlar maalesef. Kendi cozumumu kendim bulmam lazım doğuma kadar eşim de kızıyor çok serum çok ilaç iciyorsun diye evde çözüm bul diyor ama o da olmuyor maalesef.

Ben hamileyken ameliyat olup genel anestezi almis ve bir hafta sonrada lokal anestezi ile cerrahi ile dis cektirmis biriyim.. bir surude ilac kullaniyorum tabi ki hepsi doktor onayli

Karanfil yağını bir kulak çubuğuna batırıp ağrıyan dişinize bastırın, uyuşturup ağrıyı azaltacaktır. Benim de diş ağrım ara ara oluyor, doktorum 12. haftadan sonra diş tedavisi yaptırabileceğimi söylemişti.
Deneyecegim inşallah iyi gelir bana da. Kadın dogumdaki doktorum da diyor 12 nci haftadan snra tedavi ederler diye ama dişçi de yapamam diyor

Benim de dis etlerim sisiyor surekli. Bol tuzlu suyla gargara yapiyorum bazen de dogal elma sirkeli suyla gargara yapiyorum. Baya rahatladim. Kesinlikle deneyin2 gun en azindan surekli deneyin rahatlarsiniz

Back