Gebelikte diş ağrısı cekenler

Hdhdh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2022
17
11
3
28
Kizlar 11 haftalık gebeyim dişim çok kötü ağrıyor ama yirmilik disden gelen bu ağrı bı tarafın komple dişlerini sarmış şekilde ilaç kullanmak doktora gitmek istemiyorum ama uyutmuyorda bu derdi çekenler yardım.edin

Doktora gitmezsiniz eğer bide çürüyen bir diş se seçeneğiniz yok. 20 lik dişlere genel olarak kanal yada dolgu yapmıyorlar.

6 yıldan sonra hamileyim üstüne çok titriyorum o yüzden ilaç kullanmak istemiyorum doktora gitmek istemiyorum korkuyorum

Doktor klavunat verdi antibiyotik ve yeni 11 haftaligim çok ağır gelmez mi

Naptınız acaba ben 7 haftaligim henüz tüp bebek. Ben de çekiniyorum ilaç kullanamıyorum ama delirecegm agridan
Valla canım en son dayanamadım doktorumu aradım bana dedi bız 1 aylikkende veriyoruz 9 ayliklarada veriyoruz o iltihap içine akarsa bebeğe daha çok zarar verir iç dedi. kız kardeşim 6 aylık bı sure çekti diş ağrısı antibiyotik kullanmadı diretti şimdi hastanede yaptırmışlar içine akmış enfeksiyon enfeksiyondan dolayı erken doğumda olabilirmis o yüzden başladım.icmeye valla

Eğer doktorun yazmışsa başla derim zaten 5 günlüktür en fazla 7 günlük bitir kurtul

Doktor klavunat verdi antibiyotik ve yeni 11 haftaligim çok ağır gelmez mi

Naptınız acaba ben 7 haftaligim henüz tüp bebek. Ben de çekiniyorum ilaç kullanamıyorum ama delirecegm agridan
Bu haftalarda bebek sizden bağımsızdır kullandığınız ilaçlar bebeğe geçmez diye biliyorum, bende diş ağrısından antibiyotik kullandım hatta ilk 5 ay bulantı kusma enfeksiyondan antibiyotik kullandım çok şükür bişey olmadı doktorlar bizden iyi biliyo merak etmeyin çok tereddütte kalırsanız 2 3 doktora görünün

6 yıldan sonra hamileyim üstüne çok titriyorum o yüzden ilaç kullanmak istemiyorum doktora gitmek istemiyorum korkuyorum
20 ilk dişin çekilmesi lazım. Benimde boyle bir sorunum vardı ama hamilelikten önce hallettim .. şimdide başka bir dişin agryor dolguluk veya kanal olması gerekiyor şuan 11+6 yım gebeyken bu haftalarda diş ağrısı cekenleer dolgu veya kanal yapabiliyorlar mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…