How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gebelikte çok açık yeşil-sarı akıntı

leylunehar

Burak Hakkı&Ali Kerem
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
729
1.229
113
37
Elazığ
Arkadaşlar merhaba benim size söyle bi sorum olacaktı. Genelde kasık ağrısı, batmasıyla beraber çok çok açık yeşil-sarı bi akıntı geliyo benden. Kokusu ve yoğunluğu yok nadiren oluyo. Afedersiniz sümüksü bir yapısı var. Ben gebeliğe yoruyorum onun dışında hiç olmadı çünkü. Bir önceki gebeliğimde de olmuştu. Benden başka böyle birşey yaşayan var mı??

Arkadaşlar merhaba benim size söyle bi sorum olacaktı. Genelde kasık ağrısı, batmasıyla beraber çok çok açık yeşil-sarı bi akıntı geliyo benden. Kokusu ve yoğunluğu yok nadiren oluyo. Afedersiniz sümüksü bir yapısı var. Ben gebeliğe yoruyorum onun dışında hiç olmadı çünkü. Bir önceki gebeliğimde de olmuştu. Benden başka böyle birşey yaşayan var mı??

Bende hamileliğinde yaşamıştım ama ben normal zamanda da yaşıyorum bir doktora sorun yine lakin ben şöyle biliyorum o bildiğimiz sarı akıntı hava ile temas Edip oksitlendigi için açık yeşil gibi gorunuyor. Akıntının geldiği ilk zamanı yakalarsaniz normal renkte olduğunu görürsünüz

Back