- 15 Eylül 2020
- 839
- 1.065
- Konu Sahibi Yagmur-Damla
Detaylıda mı belli oldu peki :) inşalalah bana da nasip olur 15.haftada doktor kız dedi kesin :)Özel hastaneye gidiyorum ve iki farklı doktor kız dedi ama artık kesin erkek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Detaylıda mı belli oldu peki :) inşalalah bana da nasip olur 15.haftada doktor kız dedi kesin :)Özel hastaneye gidiyorum ve iki farklı doktor kız dedi ama artık kesin erkek.
Yok detaylıdan önce belli olduDetaylıda mı belli oldu peki :) inşalalah bana da nasip olur 15.haftada doktor kız dedi kesin :)
Darısı başıma aminYok detaylıdan önce belli oldu
15te kız dedi
17 de erkek
Sağlıkla gelsinler
Amin benımde erkek merakından değil ama iki kızım var bide erkek çocuğum olsun istiyorumDarısı başıma amin
Elma yerken armutu da tatmak istemek gibi birey bu gönlünüzce olsun inşallah şuan hamile misinizAmin benımde erkek merakından değil ama iki kızım var bide erkek çocuğum olsun istiyorum
Evet 20 haftalık dualarınıza talibimElma yerken armutu da tatmak istemek gibi birey bu gönlünüzce olsun inşallah şuan hamile misiniz
İki kızın var dimi , cinsiyeti belli mi canımEvet 20 haftalık dualarınıza talibim
Evet iki kızım var üçüncüye hamileyim en başta erkek dedi sonra kız dediİki kızın var dimi , cinsiyeti belli mi canım
Ogrenmissinizdir şimdi ama yengem doğuma kadar kız olarak girdi çıkan erkekti abimin eşi de 7. Aya kadar erkek dediler 8. Ayda kız dediler. Eltime de 6.aya kadar cinsiyet soylemediler benim oğlan 12 haftalıkken erkek dedi bir daha değişmedi. Doktordan doktora, ultrason kalitesine, kordon yerine, bebeğin pozisyonuna herşey etkiliyor.Merhabalar kızlar 12. Haftamda ultrasonda doktorum erkek bebek dedi 15. Haftamda kız dedi tekrar değişecek mi bu durum böyle yanılma yaşayan var mı veya sonra farklı olduğunu öğrenen? Bu arada sağlıklı olması en önemlisi tabi ama böyle değişkenlik gösterince de bi tuhaf oluyor
Kesinlikle Allah gönlümüze göre versin inşallahOgrenmissinizdir şimdi ama yengem doğuma kadar kız olarak girdi çıkan erkekti abimin eşi de 7. Aya kadar erkek dediler 8. Ayda kız dediler. Eltime de 6.aya kadar cinsiyet soylemediler benim oğlan 12 haftalıkken erkek dedi bir daha değişmedi. Doktordan doktora, ultrason kalitesine, kordon yerine, bebeğin pozisyonuna herşey etkiliyor.
İnşallah gönlünce olsunEvet iki kızım var üçüncüye hamileyim en başta erkek dedi sonra kız dedi
Çok sağolunİnşallah gönlünce olsun
Doktorunuz özel miydi ultroson kalitesi iyiymmiydiEvt ama degistirdim hepsini bir iki parca haric battaniye ve hastane cikisi yikandigi icin degisemedim sadece pekde bi kaybim olmadi ortak renk almostim allahtan