- 5 Kasım 2023
- 83
- 25
- 30
- Konu Sahibi Yagmur-Damla
Allah analı babalı büyütsün diyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim doktorumda alanında çok iyi doçent kadın yani , kız dedi geçen gün gittik eşim yine soruyor kadın ısrarla kız dedi, siz erkek istiyordunuz sanırım dedi kadın artık eşimin sorularına dayanamadı, eşim hala orda bişey gördüm diye kadını deli ediyo yok işte yok anlamıyorBenimde %100 kiz deniyordu 21. Haftada detaylida son anda erkek oldugunu fark etti doktorum kendiside zaten cok iyi gizliyor doktorunun anlamamasi normal demisti olabiliyor yani kesin olarak detaylida netlesiyor cinsiyet daha detayli bakan bir makine oldugu için
inşallah erkekte nasip olsun benımde iki kızım var üçüncüye hamileyim illa erkek istiyoruz diye değil aslında ama kız annesi oldum erkek annesi de olmak isterim diye bu bebeğimi erkek hissettim hep 12 de erkek dediler 15 te kız dediler bakalım artık nasıl olucak Allah hayırlı sağlıklı nasip etsinbenim doktorumda alanında çok iyi doçent kadın yani , kız dedi geçen gün gittik eşim yine soruyor kadın ısrarla kız dedi, siz erkek istiyordunuz sanırım dedi kadın artık eşimin sorularına dayanamadı, eşim hala orda bişey gördüm diye kadını deli ediyo yok işte yok anlamıyor
sağlıkla gönlünüzdeki olsun inşallah, benim ilk bebeğim olucak eşim beni de o kadar doldurdu ki kesin erkek diye, çünkü çok rahat geçiyor hamilelik istifra kusma hiç bişey yaşamadım uyku haricinde kız olcağını duyunca şok oldum, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin sonra dedim kendi kendime al sana ne kadar güzel bir arkadaş geliyor işte inşallah o günleri görmek nasip olurinşallah erkekte nasip olsun benımde iki kızım var üçüncüye hamileyim illa erkek istiyoruz diye değil aslında ama kız annesi oldum erkek annesi de olmak isterim diye bu bebeğimi erkek hissettim hep 12 de erkek dediler 15 te kız dediler bakalım artık nasıl olucak Allah hayırlı sağlıklı nasip etsin
11 haftalıkken erkek dedi, 16 haftalıkken başka bi doktor kız dedi ve kız doğdu.Merhabalar kızlar 12. Haftamda ultrasonda doktorum erkek bebek dedi 15. Haftamda kız dedi tekrar değişecek mi bu durum böyle yanılma yaşayan var mı veya sonra farklı olduğunu öğrenen? Bu arada sağlıklı olması en önemlisi tabi ama böyle değişkenlik gösterince de bi tuhaf oluyor
Amin ama ilk çocuk kız çocuk olunca çok güzel bir avantajı oluyor anneye arkadaş oluyor yoldaş oluyor inşallah sizinkide öyle olur sağlıkla gelsinsağlıkla gönlünüzdeki olsun inşallah, benim ilk bebeğim olucak eşim beni de o kadar doldurdu ki kesin erkek diye, çünkü çok rahat geçiyor hamilelik istifra kusma hiç bişey yaşamadım uyku haricinde kız olcağını duyunca şok oldum, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin sonra dedim kendi kendime al sana ne kadar güzel bir arkadaş geliyor işte inşallah o günleri görmek nasip olur
İki tanıdığıma o haftalarda erkek olabilir denilmişti. Kesin bişey söylenmedi. Sonrasında kız denildi ve kız bebekleri oldu. Bana 12.haftada %90 kız denildi ve öyle de oldu.Merhabalar kızlar 12. Haftamda ultrasonda doktorum erkek bebek dedi 15. Haftamda kız dedi tekrar değişecek mi bu durum böyle yanılma yaşayan var mı veya sonra farklı olduğunu öğrenen? Bu arada sağlıklı olması en önemlisi tabi ama böyle değişkenlik gösterince de bi tuhaf oluyor
Değişiyor gerçekten o kadar çok yorum varki değiştiğine dair kısmetten öteye geçilmez demekkiİki tanıdığıma o haftalarda erkek olabilir denilmişti. Kesin bişey söylenmedi. Sonrasında kız denildi ve kız bebekleri oldu. Bana 12.haftada %90 kız denildi ve öyle de oldu.
Birşey sormak istedim size :) devlet hastanesi mi takipliydiniz özel mi peki doktor bana da Koza benziyor sana dedi 13 te 15 te kesinleştiririm dedi ama bu mesajı okuyunca acaba mı oldum :)12-13-15.haftalarımda hep kız dediler
17-18 de erkek detaylıya girdim 21.haftada
O zaman da erkekti.
Bi de erkek olunca erken belli oluyor dediler ben de aaa o zaman tamam kesin kız dedim ama bu tez bende çürüdü
Aminsağlıkla gönlünüzdeki olsun inşallah, benim ilk bebeğim olucak eşim beni de o kadar doldurdu ki kesin erkek diye, çünkü çok rahat geçiyor hamilelik istifra kusma hiç bişey yaşamadım uyku haricinde kız olcağını duyunca şok oldum, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin sonra dedim kendi kendime al sana ne kadar güzel bir arkadaş geliyor işte inşallah o günleri görmek nasip olur
Tahmin kolayda tutturmak zor sonuçta doktor değilim içime erkek gibi doğdu tahmin değilde his diyelim hayırlısı olsun13 hafta 4 günlük kızlar tahmini edebilir misini
Özel hastaneye gidiyorum ve iki farklı doktor kız dedi ama artık kesin erkek.Birşey sormak istedim size :) devlet hastanesi mi takipliydiniz özel mi peki doktor bana da Koza benziyor sana dedi 13 te 15 te kesinleştiririm dedi ama bu mesajı okuyunca acaba mı oldum :)
Merakla cinsiyeti öğrenmeyi bekliyoruzTahmin kolayda tutturmak zor sonuçta doktor değilim içime erkek gibi doğdu tahmin değilde his diyelim hayırlısı olsun
Yaa hayırlı olsun kesin erkek olduğu kaçıncı haftada nasıl anlaşıldıÖzel hastaneye gidiyorum ve iki farklı doktor kız dedi ama artık kesin erkek.
Benı haberdar edinMerakla cinsiyeti öğrenmeyi bekliyoruz
Sağlıcakla kavuşun :)Özel hastaneye gidiyorum ve iki farklı doktor kız dedi ama artık kesin erkek.
17.haftamda yanılmıyorsa erkek dedi.Yaa hayırlı olsun kesin erkek olduğu kaçıncı haftada nasıl anlaşıldı
Bakalım bana ne dicek bu hafta kontrolüm var önce erkek sonra kız şimdi nolucak acaba17.haftamda yanılmıyorsa erkek dedi.
Öncesi hep kızdı.
22.haftada detaylıya girdim kesin erkek dediler. Bacak arasına renkli doppler açtığında biz bile anladık zaten