- 29 Nisan 2008
- 207
- 10
- Konu Sahibi pembedusler
o konuda haklisin hersey iki tarafli olmak zorunda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu yüzden aram bozulackasa ben boşanırım zaten cok sacma..bizim evde konusu bile gecmez ..cinsellık evliliğin bir parcası olabilir ama herseyı değil.hamilelık dönemınde buy üzden tartısmakda neymıs çok şaşırdım
kızlar bazen (ruh halimiz çabuk değiştiği için) uzak duruyorum bazen de ben ilgileniyorum eşimle o da bana anlayış gösteriyor dr yasak koymadığı halde bazen hiç istemedim ve o da buna saygı gösterdi sarılıp uyuduk karnımın büyümesi de engel teşkil etmedi ben eşime soruyorum bazen ya ben çok şişman çirkin görünüyorum emin misin diye:) o da çok güzel görünüyorsun diyor moralimi düzeltiyor valla, hem bu kadını da mutlu eden bir şey değişmedi gibi eskisi gibi devam etmeli ki kadın bu sürecin normal olduğunu hala güzel ve çekici olduğunu anlasın mutlu anne mutlu bebek demek unutmayın ayrıca cinsel ilişkinin kanama düşük erken doğum olmadığı sürece zararı yok dr zararlı olsa hemen uyarır zaten ama içine sinmeyen sorabilir.
bence eşlerinizi uzaklaştırmayın kendinizden bu gayet doğal bir süreç doğumdan sonra da uzunca bir süre ilişki olmayacak zaten
evet evliliğin olmazsa olmazı cinsellik değil ama çok önemli bir yapıtaşı unutmayın soğukluk girmemeli araya
son olarak en önemli şey sizin ne istediğiniz?
yaa kızlarrr.
bende 7. ayımın ıcındeyım ve tıkk yok dıyebılırım..
benımde kanamalrım oldu rahım seklının bozuk olmasından dolayı
dusuk tehlıkem wardı tehlıke gectı ama bız korkudan yapamadık..
bı ıkı kere denedık ıyı hosta korka korka bı tadı yok
ustelık orgazm oldugunda kasılıyo rahım
ve zararı oluyor
en basıtınden agrım cok oluyordu
ve bız bıraktıkçç
ama bazı arkadaslara katılıyorum
erkegınde gonlunu etmek sart
bız onların annesıde kardesıde degılız
orgazm olmak sakıncalıymış.. benimki tüp bebekle olan gebelik.. istek çok bende ama sanırım yasak bizde bişi demediler ama yapamayız yani zaten orgazm olmucaksam ne yapacam aaa
sevgili arkadaşım yapamıyosan yapamıyorsundur,bu senin kusurun değilki eşinle beraber yaptığınız kendi çocuğunuz,onun gönlünü hoş tumak gibi bi zorunluluk hissetmene gerek yok.sen nasıl bekliyorsan çocuğun için babalarında beklemesi garip değil onların böyle bi lüksü olduğunu zannetmiyorum.tamam annesi kardeşi değiliz ama çocuğumuzun babası olacak :1closedeyes: