gebelikte cinsellik

kızlar bazen (ruh halimiz çabuk değiştiği için) uzak duruyorum bazen de ben ilgileniyorum eşimle o da bana anlayış gösteriyor dr yasak koymadığı halde bazen hiç istemedim ve o da buna saygı gösterdi sarılıp uyuduk karnımın büyümesi de engel teşkil etmedi ben eşime soruyorum bazen ya ben çok şişman çirkin görünüyorum emin misin diye:) o da çok güzel görünüyorsun diyor moralimi düzeltiyor valla, hem bu kadını da mutlu eden bir şey değişmedi gibi eskisi gibi devam etmeli ki kadın bu sürecin normal olduğunu hala güzel ve çekici olduğunu anlasın mutlu anne mutlu bebek demek unutmayın ayrıca cinsel ilişkinin kanama düşük erken doğum olmadığı sürece zararı yok dr zararlı olsa hemen uyarır zaten ama içine sinmeyen sorabilir.
bence eşlerinizi uzaklaştırmayın kendinizden bu gayet doğal bir süreç doğumdan sonra da uzunca bir süre ilişki olmayacak zaten
evet evliliğin olmazsa olmazı cinsellik değil ama çok önemli bir yapıtaşı unutmayın soğukluk girmemeli araya
son olarak en önemli şey sizin ne istediğiniz?

benim 3.5 aydır yasak şimdi de kocam yok alıştım artık hiç aramıorum unuttum hatta nasıl bişeydi?:)

beni biliyosun bebişim ben atlıyorum kocam bişi olur diye kaçıcak delik arıyo...bize sorun yok hiç bişii olmaz dedi doktor...genede kıyamıyo eşim psikoloji değişiyor malum...(aslında bunun bana olması gerekmezmiydi?)neyse sonuçta bizde yapmıyos.

kızlar ben hamilelikte cinselliğin bitmesinden yana kesinlikle değilim hatta devam etmesi taraftarıyım. ve cinselliği sadece erkeğin tamini olarak yaklaşmak da bana garip geliyor..bi taraf bunu istemiyorsa tartışmaya bence gerek yok. bu bir vazife değil neticede...

kızlar bazen (ruh halimiz çabuk değiştiği için) uzak duruyorum bazen de ben ilgileniyorum eşimle o da bana anlayış gösteriyor dr yasak koymadığı halde bazen hiç istemedim ve o da buna saygı gösterdi sarılıp uyuduk karnımın büyümesi de engel teşkil etmedi ben eşime soruyorum bazen ya ben çok şişman çirkin görünüyorum emin misin diye:) o da çok güzel görünüyorsun diyor moralimi düzeltiyor valla, hem bu kadını da mutlu eden bir şey değişmedi gibi eskisi gibi devam etmeli ki kadın bu sürecin normal olduğunu hala güzel ve çekici olduğunu anlasın mutlu anne mutlu bebek demek unutmayın ayrıca cinsel ilişkinin kanama düşük erken doğum olmadığı sürece zararı yok dr zararlı olsa hemen uyarır zaten ama içine sinmeyen sorabilir.
bence eşlerinizi uzaklaştırmayın kendinizden bu gayet doğal bir süreç doğumdan sonra da uzunca bir süre ilişki olmayacak zaten
evet evliliğin olmazsa olmazı cinsellik değil ama çok önemli bir yapıtaşı unutmayın soğukluk girmemeli araya
son olarak en önemli şey sizin ne istediğiniz?

canım yazdıkalrına aynen katılıyorum benim eşimde askerde şimdi yemintöreninden sonra gelcek iki gün ve sonra tekrar geri dönüş olacak :gitme: aralarda görüşrüsek ne ala yoksa eşim döndüğünde 8 aylık hamileyim onu bekleyecek birde doğum sonrası yazık çocuğun askerliği bitmyecek kaydirigubbakcemile3 delikafadulden:teytey::eek:klava::sm_cool:

yaa kızlarrr.
bende 7. ayımın ıcındeyım ve tıkk yok dıyebılırım..
benımde kanamalrım oldu rahım seklının bozuk olmasından dolayı
dusuk tehlıkem wardı tehlıke gectı ama bız korkudan yapamadık..
bı ıkı kere denedık ıyı hosta korka korka bı tadı yok
ustelık orgazm oldugunda kasılıyo rahım
ve zararı oluyor
en basıtınden agrım cok oluyordu
ve bız bıraktıkçç
ama bazı arkadaslara katılıyorum
erkegınde gonlunu etmek sart
bız onların annesıde kardesıde degılız

yaa kızlarrr.
bende 7. ayımın ıcındeyım ve tıkk yok dıyebılırım..
benımde kanamalrım oldu rahım seklının bozuk olmasından dolayı
dusuk tehlıkem wardı tehlıke gectı ama bız korkudan yapamadık..
bı ıkı kere denedık ıyı hosta korka korka bı tadı yok
ustelık orgazm oldugunda kasılıyo rahım
ve zararı oluyor
en basıtınden agrım cok oluyordu
ve bız bıraktıkçç
ama bazı arkadaslara katılıyorum
erkegınde gonlunu etmek sart
bız onların annesıde kardesıde degılız

sevgili arkadaşım yapamıyosan yapamıyorsundur,bu senin kusurun değilki eşinle beraber yaptığınız kendi çocuğunuz,onun gönlünü hoş tumak gibi bi zorunluluk hissetmene gerek yok.sen nasıl bekliyorsan çocuğun için babalarında beklemesi garip değil onların böyle bi lüksü olduğunu zannetmiyorum.tamam annesi kardeşi değiliz ama çocuğumuzun babası olacak :1closedeyes:

orgazm olmak sakıncalıymış.. benimki tüp bebekle olan gebelik.. istek çok bende ama sanırım yasak bizde bişi demediler ama yapamayız yani zaten orgazm olmucaksam ne yapacam aaa

doktur bizede sorun yok devam edebilirisniz dedi.
ben kendimde biraz fazla istekli oldum sanki bu aylarda.
ama orgazm zararlı olduğunu yeni öğrendim
bebege nasıl zarar veriyor acaba kızlar.

bildiğim kadarıyla orgazm son aylarda tehlikeli.rahim kasıldığı için erken doğuma sebep olabiliyomuş.ilk zamanlarda bi sakıncası olduğunu sanmıyorum.yine de doktorun dediğini dinlemek lazım tabi.doktor cineslliği yasaklamıyo ama orgazmla ilgili de bişi demiyo.son aya kadar bi problem yoksa kısıtlamıyo :kedi:

kızlar bizim de öğreneli 10 gün oldu o günden beri tık yoktu korkudan, dün gece açılışı yaptık ama ben bişey anlamadım valla..:eek:
hamilelikte bu iş stresli olacağa benzer, pöffffffff!!..a.s

Bize yasaktı en bastan beri düşük tehlikem vardı halada var haftada 1 iğne vuruluyorum zaten acıkcası cok fazla istegımde yok birşey olur korkusundan ilk bebeğimi kaybettim cunku 23. haftada bunada bir şey olur diye cok korkuyorum. Ha bir de eşim de bir hata yapabilirmi korkusu var tabii yani. Ne yapacagımı bilmiyorum bazen kendimi çok kotu hissediyorum ama asla eşim bununla ilgili bir sorun yapmıyor bebeğimizin ve senin sağlığın herşeyden önemli diyor

sevgili arkadaşım yapamıyosan yapamıyorsundur,bu senin kusurun değilki eşinle beraber yaptığınız kendi çocuğunuz,onun gönlünü hoş tumak gibi bi zorunluluk hissetmene gerek yok.sen nasıl bekliyorsan çocuğun için babalarında beklemesi garip değil onların böyle bi lüksü olduğunu zannetmiyorum.tamam annesi kardeşi değiliz ama çocuğumuzun babası olacak :1closedeyes:

canım
esımın bu konuda zaten hıc bı talebı yok
o benden cok korkuyo bebegımıze bısey olur dıye
ama yanı gebelık cınsellıgı oldurmese keske
sonucta bıde lohusalık war
bebek dogup buyuynce bı bakıyo ınsan koca ortada yok
onun gonlunu hos tutmak gıbı bı zorunluluk kımıne gore yok ama ben sadece
ıyı hıssetmesı ıcın olsun ısterdım
ama olmuyo
ıkımızde yanasamıoruz
neyse bakalım artık

doğru söylüyosun,benimde kendimi eşime karşı kötü hissettiğim zamanlar oluyor,sonuçta erkekler bu konuda daha az iradeliler ama kendimizi şartlandırıp üzmeyede gerek yok,herşey bebişlerimiz için oluyor bu saatten sonra.neyse hayırlısıyla bugünleride atlatıcaz inşallahyerimseniben

ilk hamileligimde hicbir sorun yasamadigim icin dogumdan bir gun oncesine kadar aktiftik biz.

ama bu sefer ikinci kuzumuzu cok bekledik. baslarda da tehlikem vardi hep yattim. arada yakinlasalim dedik bu seferde esim rahatsiz oldu birsey olur diye. esimi bu anlamda cok ozledim ama kuzumu tehlikeye atamam, ona daha cok hasretim.opuyorumnanaktan

hayirlisiyla kucaklayalim, her gece bizim.

X