gebelikte cinsellik

pembedusler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2009
1.541
3
kılzar 10 haftalık gebeyim.şimdi cinsellikten korkuyorum daha doğrusu eşime karşı o anlamada bir soğukluk oldu.okuduklarımdanda genellikle ilk 3 ay böyle durumlar olduğunu duydum.ama ikinci 3 ay herşey normale giriyormuş.korkumda allah korusun bebeğe birşey olurmu.dr sordum endişelenicek birşey yok dedi.ama genede endişeliyim.valla topiği:eek: açarken bende uatandım kızlar ama yardımınıza ihitiyacım var

gebelikte tehlikeli durumlar yoksa düşük gibi, doktor sorun olmadığını söylediyse yani, ilişkiye girmek son aya kadar problem oluşturmuyormuş çocuk için..sadece ilerleyen aylarda pozisyonlara dikkat etmek gerekiyormuş. şu an daha çok yeni olduğun için kendini kasmadığın müddetçe problem olmaz inşaAllah. ama isteksizlik olması ilk üç ay için çok normal..

eğer drun sana cinsellikle ilgili bir şey belirtmediyse bana her gidişimde cinsellik serbest der mesela 25 haftamdayım ilk günden beri düşükle ilgilide sorun yaşamadığım için hep serbest bıraktı bizi soğukluk yaşaman hormonlarla alakalı geçicek normale dönüceksin eşin biraz sabır göstersin tmm

eger dusuk tehlıken yoksa ve hamılelıgın normal seyrınde ılerlıyorsa cınsel ılıskının bebege bı zararı yoktur. benım dusuk tehlıkem var doktorum kesınlıkle yasakladı. gercı yasaklamamıs olsa bıle ıcımde boyle bı ıstek yok. hamılelıgın ılk donemlerı bebegıne zarar gelıcek korkusuyla cınsellıge soguk bakmak normalmıs. bı yerde okumustum. 4. aydan sonra normale donuyomussun. bı yerde okumustum sanırım soyle bısey yazıyodu (cok ozurdıleyerek soyluyorum :eek: ) hıc bı erkek cınsel organının boyu cınsel ılıskı sırasında bebege kadar ulasmaz,dolayısıyla bebek ıcın bı zararı yoktur dıyodu. tabı eger tehlıken yoksa a.s.

orgazm olmak sakıncalıymış.. benimki tüp bebekle olan gebelik.. istek çok bende ama sanırım yasak bizde bişi demediler ama yapamayız yani zaten orgazm olmucaksam ne yapacam aaa

bende de tam tersi oldu kızlar ya:kedi: hormonlardan galiba. benim hormonlar ters işliyor sanırımkaydirigubbakcemile3 ilk hamile olduğumdan beri hiç bırakmadık biz:asigim: ben çok istekli olmaya başladım hatta:eek:Şeniz dr umda serbest dediği için ben hiç korkmadım ama eşim çok korkuyorkaydirigubbakcemile:kedi:

canımm öncelikle sağlıkla kucagına almanı diliyorum
bende 36+5 haftalığım
benimde ilk aylarda kanamalı düşük teklikem vardı doktor 12. haftaya kadar yasaklamıştı ama zaten hiç istegim yoktu sonra doktor eski yaşantınıza dönebilirsiniz dedi ama eşimde bende yine istemedik sonrasında erken doğum riskim oldugu için tekrar yasaklandı ama bizim umurumuzda bile dğeildi son aylarda istek olmaya başladı bende eşimde tık yok o hala korkuyo ama zaten yasak

demem oki korkma doktorun izin verdiği sürece bişiycik olmaz eşinede isteksizliğni anlat normal oldugunu blsin

valla kızlar bende de tam tersi 2. ay gayet isteliydim ama bu son üçay benim eşim hiç istemiyo bende de azaldı gerçi ama onun istememesi depesyona soktu beni kendimi vebalı gibi hissetmeye başladım 2 aydır lafını bile etmedi çok zoruma gidiyo aldatıyomu kaygısına bile kapılıyorum :KK43: bu arada 35+5 beni gebelik herkese hayırlı doğumlaar.....

ilk 3 ay dikkatli ol cnm
düşük tehlikesi bu 3 ayda çoktur
istediğin azalabilir doğru
hormonlardan kaynaklanıyor
dr.un yasaklamadıysa sorun yoktur

ben 5 ci aya girdım ama hala soğukluk var suan sadece bebişime konsantre oldumm.arkadas gibi yasıyoruz biz aylardır sorun yok suan:))

bendede ayni durum var..birakin cinselligi esimi yanaktan bile öpmek gelmiyor icimden:KK70:benimki sanirim abartili oldu ama napim öyle umarim bu zamani cabuk atlatirim...

bende dr önceki kadar sık olmadığı kadar izin verdi biz de çekine çekine devam ettik Allahtan bi sorun yok isteğim de bir ara gitti ama o ara da hemoroid sorunu çıktı ama sonra tekrar alışmak zor oluyor kızlar benden söylemesi

ilk 3 ay bendede oldu ama kanama olduğu için zaten yasaktı yasaktan sonrada eski halimizee döndükk kimilerinde geççici bir dönem kimisinde geçmiyor sizz iyi hissediyosanız olur

bende baslarda korkuyordum hatta cinsellikten sogumustum doktoruma sordum oda cinsel iliskinin cocuga hic bir zarari olmaz sen kendin rahatsiz olmadikca hatta cinsel iliski dogumu kolaylastir dedi cunku bebekte hic bir sorun olmadigi icin oyle demisti ... bence doktora sormakta fayda var cunku her insan farkli...

yaa benimde basında kanamalı bi gebelikti yasaktı yasak kalktı ama esim dokunmuyo kaydirigubbakcemile kendimi cok kotu hissediyorum o kanamalı donemde bile yardım iistiyodu :kedi: simdi opmuyo bile karnımı gorunce olmuyomus :1shok: korkum dogumdan sonra emzirirkken gorup anne muamelesi yapması simdi kardesiz iki ay sonra anne olucam hurmet edecek diye korkuyorum -tatlicadiarzu-

karnini gorunce olmmuyorsa arkadadan denesin kusura bakmayinda erkegi tathmin etmek de lazim hamileyken bile cunku cogu evlilikler bu yuzden bitiyor doktor bisey olmaz dediyse guvenin cunku bende ilk baslarda kaciniyordum esimle tartismalarimiz baslamisti esim benden iyce uzaklasmisti ama sonra doktora sordum sorun olmaz cinsel iliskiye gir dedi bende tekrar istemeye istemey iliskiye girdim aramiz duzeldi ama simdi ise tam tersi zevk aliyorum ....

bu yüzden aram bozulackasa ben boşanırım zaten cok sacma..bizim evde konusu bile gecmez ..cinsellık evliliğin bir parcası olabilir ama herseyı değil.hamilelık dönemınde buy üzden tartısmakda neymıs çok şaşırdım

ya erkek anlamazki kadinin hamilelikteki ruh halini ilk baslarda cunku hamilelikte olabilecek zararlarin farkinda degildir..

nasıl anlamaz ? yanı aklı çalışıyorsa anlar.ya hamile olsada olmasada eşi ile cınsellık kavgası yapandan hayır gelmez demekkı onun öncelıgı o bu benım fikrim ve böle biriyle evlı olsam acayıp stres olurdum herseyden korkardım herhalde kılo almaktan hamile kalmaktan bir yere gitmekten depresyone girmekten aklımıza gelecek herseyden korkardım.farzmı bu ya velevkı 1yıl yapılmadı olmuyormu gunahmı oluyor:)her iki taraf istiyorsa olur ama bayan istemıyorsa karsı taraf kuzu kuzu saygı duyacak

X