Gebelikte cinsellik

Teşekkür ederim peki korunmaya gerek var mı geri çekilme veya prezervatif ile ? Çünkü prezervatif beni çok rahatsız ediyor

Teşekkür ederim peki korunmaya gerek var mı geri çekilme veya prezervatif ile ? Çünkü prezervatif beni çok rahatsız ediyor
Hijyen anlamında daha dikkatli olunmalı prezervatif gerekli bence yada geri çekilme yöntemi içinize boşalmamalı eşiniz ama yinede doktorunuza danışmanız daha doğru olur

Evet bende izlediğim videodan öğrendim bunu . Doğuma kadar ilişki yaşayın hele de normal doğum istiyorsanız diyordu doktor , rahimi rahatlatıp yumuşatıyormuş , doğum kolaylaşıyormuş .

Rahmi yumuşatıp rahatlatan sperm mi yoksa orgazmın oluşturduğu kasılmalar mı, ilk defa spermin rahmi yumuşattığını duyuyorum. Hiç mantıklı gelmedi. Normal doğum öncesi seks de rahim kasılmasını sağladığı için ömerilir spermle ilgisi yok. Riskli gebeliklerde de öncelikle rahim kasılmasını engellemek için seks yasaklanır.

Bir ürktüm şimdi

Normal istiyorum ben de , umarım sıkıntı çekmem sizin gibi , üzüldüm size de .
Her doğum kendine özeldir, korkmayın. Son aylarda pelvik kaslarını güçlendiren ve esneten egzersizler yapın. Asla kendinize acıyı hatırlatmayın. Çok kolay olacak, hemen bitecek diye şimdiden kendinize telkinde bulunun, korkuyu silin aklınızdan, bilinç altı çok güçlüdür korkuyu asla unutmaz olumlu düşünün

Hastayım şu pimpirikli insan grubuna, doğum kontrol hapı kullananlar vajinal enfeksiyon yaşamaktan kurtulamamalı o zaman. Sperm kadın vücudunda enfeksiyon yapamaz arkadaşlar, yaratılışa doğa kanunlarına aykırı bu söylediğiniz, lütfen yaşadığınız hijyen aleminden çıkın. Bağışıklığınızı baltalıyorsunuz

Eşime söylüyorum ama anlamıyor sağlıklı bir gebelik yaşıyorum çok şükür. Zaten şunun şurasında 1 ay kaldı idare ederim

Senelerce doğum kontrol hapı kullandım şuan enfeksiyonum var ama bu bende daha önce de olan bir şeydi zaten ilişkiden kaynaklı olacağını zannetmiyorum pek prezervatif aşırı rahatsız ediyor beni ama olası bir duruma karşı gebelikte kullanırım sanırım

Doktor özel olarak yasaklamadiysa bi sakincasi yok.
Benim ilk 3 ay yasakti, sonrasinda risk kalmadi dedi.

Tercih senin tabi. Ama doktıruna bu konuda fikir sorduğunda sana kahkahayla gülecektir. Ben de yıllarca hapla korundum, bir kaç defa mantar oldum, şu an prezervatif kullandığımız halde zaman zaman mantar ve enfeksiyon yaşarım, bunun spermle ilgisi kesinlikle yok. Hijyeni abartılır, vajinanın hava almasını engelleyen çamaşırlar kullanılırsa mantar ve enfeksiyon olur. Bu kaçınılmazdır ama sağlıklı ve temiz bir adamla korunmasız ilişki kesşnlikle enfeksiyon sebebi değildir

Sperm değil orgazm için diyordu videodaki doktor .

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için :)

Bence de değildir zaten. Yani kişinin bünyesiyle alakalı olduğunu düşünüyorum ben. Şuan böyle diyorum ama prezervatif hiç sevmem şuana kadar hiç kullanmadım rahatsız ediyor dediğim düşüncesi rahatsız ediyor yoksa ki hiç kullanmadım canım kontrol haplarımı kullandım hep. Yani eşim kişisel hijyenine de sağlığına da dikkat eder çok şükür. Hatta ben korkuyorum adama enfeksiyon bulaştırıcam diye hoş bende senelerdir var onda böyle bir durum hiç olmadı

tr/amp/aile/yazarlar/ege-can-serefoglu/cinsel-birliktelik-dogum-sancilarini-tetikler-mi-41496705?amp_js_v=a6&amp_gsa=1&usqp=mq331AQKKAFQArABIIACAw%3D%3D#aoh=16295714371605&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&amp_tf=%251%24s%20alan%C4%B1ndan&ampshare=https%3A%2F%2Fwww.hurriyet.com.tr%2Faile%2Fyazarlar%2Fege-can-serefoglu%2Fcinsel-birliktelik-dogum-sancilarini-tetikler-mi-41496705
İlk paragrafta spermin doğum için vajinayı uyaran bileşenler içerdiğini göreceksiniz .

Yazıldı mı bilmiyorum ama prezervatif takın, enfeksiyonu önlüyor. Göbek büyüdükçe altta olmak rahatsız ediyor. O haftalarda libido genel olarak yüksek oluyor sanırım.

Linkler pasif arkadaşım. Bana bunu ispatlayan prof makalesi ve istatistik getirmediğiniz sürece inanmam imkansız. İnandırmak zorunda da değilsiniz. Dünya var olduğundan beri cinsellik ve hamilelik var ama hamileyken ilişki yasağı yok. Normal bir hamilelikte sperm rahme hiçbir etki yapamaz. Ha eğer yapıyorsa da doğum kontrol hapıyla hamile kalma oranıyla eştir. Lütfen insanları kesinliği ispatlanmamış teorilerle panikletmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…