Gebelikte cinsellik

Evet bende izlediğim videodan öğrendim bunu . Doğuma kadar ilişki yaşayın hele de normal doğum istiyorsanız diyordu doktor , rahimi rahatlatıp yumuşatıyormuş , doğum kolaylaşıyormuş .

Aynen öyle ama başka etkisi oldugunu bende duymadım

Benim düşük riski vardı 3 aya kadar birliktelik olmadi ama 3 aydan sonra doktorum kendi halimize bıraktı ☺geri çekilme veya prezervatif kullanmıyoruz.

Evet bende izlediğim videodan öğrendim bunu . Doğuma kadar ilişki yaşayın hele de normal doğum istiyorsanız diyordu doktor , rahimi rahatlatıp yumuşatıyormuş , doğum kolaylaşıyormuş .
Tamamen yalan o bizzat kendimden söyleyim 2 günde bir ilişki yaşadım doguma kadar ama hiç de kolay olmadı dogum anım hatta travma oldu bana çok zordu

Tamamen yalan o bizzat kendimden söyleyim 2 günde bir ilişki yaşadım doguma kadar ama hiç de kolay olmadı dogum anım hatta travma oldu bana çok zordu
Yapısal olarak buna müsait değilseniz kolaylastiracagini düşünmüyorum yapısal olarak doktorunuz normali uygun görmüş muydu

Bir ürktüm şimdi

Normal istiyorum ben de , umarım sıkıntı çekmem sizin gibi , üzüldüm size de .
Herkesin yapısı bir degil benim ilk dogumdu ve bebegim de kilosu iyiydi onun da etkisi var sanırım öyle yada böyle geçiyo zamanla neredeyse 9 ay olacak ne olursa olsun yine olsa yine normal dogurmak isterdim çünkü büyük rahatlık 1 saat sonra ayaga kalktım kendi işimi hep kendim yaptım kimseye ihtiyacım olmadı bebegime bakarken en başından yalnız baktım

Bende bu yüzden normal doğum istiyorum çünkü annem vefat etti ablam falan da yok yanımda bir kaç gün kalacak dayımın eşi var kayınvalidem var bakar da ama o da görümcemin çocuklarına bakıyor bende kendi çocuğuma kendim bakmam istiyorum zaten kimseden bir beklentim yok Rabbim inşallah normal doğum nasip eder bana

İnşAllah en saglıklı olan neyse o olsun kendiniz şartlamayın umarım saglıkla kavuşursunuz bebeginize

İnşAllah en saglıklı olan neyse o olsun kendiniz şartlamayın umarım saglıkla kavuşursunuz bebeginize
Tabiki herşeyden önce en sağlıklı olanın olması ama gönlüm normal doğumdan. Bu arada maalesef eşim kabul etmiyor ilişkiye girmeyi 1 ay daha bekleyelim diyo o da haklı o öyle deyince isteğim de kaçtı zaten

Ay erkekler böyle oluyor bilmedikleri için korkuyor benim eşimde başta böyle demişti bişey olur vs diye ama ikna etmiştim sonr zamanla aşıuorlar o korkuyu

Ay erkekler böyle oluyor bilmedikleri için korkuyor benim eşimde başta böyle demişti bişey olur vs diye ama ikna etmiştim sonr zamanla aşıuorlar o korkuyu
Ona kalsa 9 ay yapmayız zaten Nasıl olsa bir şekilde halleden var işini Biz kadınlar ne yapalım neyse 1 ay daha sabır edicem artık

Benim en hareketli cinsel hayatım gebeykendi
Hamile kalma riski yok olan olmuş zaten korunma derdi yok oh
Düşük tehlikesi yoksa neden üç ay birlikte olmayacaksınız ki
Hiç sorun yok korunmaya da gerek yok bebeğe de bir zararı yok
Bugünlerin kıymetini bilin gebelik ilerleyince daha zor oluyor
Doğum yaklaşacak sonra lohusalık filan çok saçma birlikte olmamanız
Çok sert olmamaya dikkat edin yeterli

Çoook teşekkür ederim benim içim rahatladı ama işte eşim 1 ay daha bekleyelim diyor yapacak bir şey yok bence de saçma riskli gebeliğim yok sonuçta

Riskin yoksa karnının büyüklüğü size engel olana kadar istediğin sıklıkta birlikte olabilirsin, 3 aylık olmasını neden bekliyorsun ki, sağlıklı bir gebelikte cinselliğin hiçbir zararı yok, ayrıca mutluluk hormonu salgılattığı için gayet de sağlıklı bir durum. Sevişemediğin için yaşayacağın gerginliği bebek hissetmeyecek mi sanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…