- 20 Nisan 2016
- 128
- 74
- Konu Sahibi Benbirprensesim
Gebelikte cinsel ilişki nasıl olmalı. Gebelikte mastürbasyon yapan var mı? 11haftalik hamileyim. Malûm hormonlar tavan yaptı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Riskli gebelik olmadığı ve doktor aksini önermediği sürece hiç bir sıkıntı yok. Merak etmeyin. Yapma bence diyenlere de bakmayın. Riskli gebeliğiniz yoksa zaten sıkıntı yok, aksi durumda da dr sizi uyarırdı zaten.Gebelikte cinsel ilişki nasıl olmalı. Gebelikte mastürbasyon yapan var mı? 11haftalik hamileyim. Malûm hormonlar tavan yaptı
12. Haftaya kadar yasak dedi. 12. Haftadan sonra sonra nasıl yaparız diye de düşünüyorum. Aldığım geri dönüşlere göre bı sakıncası olmayacak o zaman. Mastürbasyon bu haftada sıkıntı olur mu acaba. Kafamın rahatlaması lazım. Hormonlar tavan
Eğer kanamanız, düşük tehdidiniz veya rahiminizle alakalı bir durumunuz yoksa hepsi serbest Boşuna eziyet çekmeyin.. Doktorum bana hiç yasaklamadı.. Hiç de sorun yaşamadım çok şükür..Gebelikte cinsel ilişki nasıl olmalı. Gebelikte mastürbasyon yapan var mı? 11haftalik hamileyim. Malûm hormonlar tavan yaptı
Libido düşmeyi bırak daha fazla. Fantaziler kurduruyor banaDoktor yasak koymadığı sürece cinsel hayatınız önce nasılsa öyle devam edebilirsiniz tabi karnınız büyüdükçe bazı pozisyonlar imkansız olcak benim libidom hiç düşmedi 8inci ayıma girdim
Libido düşmeyi bırak daha fazla. Fantaziler kurduruyor bana
hayati akışına bırakalım dimiGel sarılalım yasak yoksaa gerçekleştir fantazilerini nolcak
hayati akışına bırakalım dimi
Doktor yasaklamadıysa yapın birşey olmaz bebeğe. Siz kendinize eziyet ediyorsunuzBen de 4 aylığım ama daha hiç denemedik korkuyoruz doktorum yasak vs koymadı ama çekiniyoruz sıkıntı olacak diye