Gebelikte çamaşır suyu kokusu

Esselamünaleyküm belki çok uzun zaman oldu ama bir umut yazıyorum bebeğinize bir şey oldu mu???
Merhaba; teşekkür ederim duyarliliginiz için hayır olmadı okullu oldu paşam hatta :) hamileyken çok evhamlı oluyoruz şimdi okuyup gülüyorum yazdıklarıma..

Merhaba; teşekkür ederim duyarliliginiz için hayır olmadı okullu oldu paşam hatta :) hamileyken çok evhamlı oluyoruz şimdi okuyup gülüyorum yazdıklarıma..
Bende yaptim ayni hatayi eve temizlige gelen kadini uyarmayi unuttum oda banyoyu tuzruhu ve camasirsuyu karistirarak temizlemis koridordan kokusu geliyordu hemen camlari actim iki gun kokusu geçmedi ve beni korku sardı bogazimda yada burnumda yanma olmadi kadincagizada uzuldum negerek vardi canına yazık dedim abla salgın var diye butun mikroplar ölsün istedim dedi onada kiyamadim bende hamileyim aklimda hep birşey oldumu sorusu

Merhaba, benim oğluma bisey olmadı karnimdayken, size de bir şey olmaz inşallah bol bol oksijen alin. Eğer kötü bir durum hissederseniz mutlaka doktora başvurun

Merhaba, benim oğluma bisey olmadı karnimdayken, size de bir şey olmaz inşallah bol bol oksijen alin. Eğer kötü bir durum hissederseniz mutlaka doktora başvurun
Cevabin için çok tesekkur ederim 5 haftalık hamileyim inşallah dediğiniz gibi birşey olmamiştır

Çok uzun süre olmuş ama inşallah mjsmi görürsünüz hamileliginize bir etkisi oldu mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…