Arkadaşlar malum; çamaşır suyunun sağladığı hijyeni hepimiz biliyoruz. Evin genel temizliğinde şaşmadığım tek yardımcımdır. Hamile olunca içgüdüsel olarak daha az haşır neşir olmaya başladım tabii. Ama yine de kirli tuvaleti çamaşİr duyundan başka birşeyle temizleyip dezenfekte etmek neredeyse imkansız. Bir veya iki kere bu işlemi uygularken yoğun çamaşır suyu kokusuna maruz kaldım(anlık).
Daha sonra hiçbirşşey olmadı zehirlenme belirtisi vs.
Zaten içmeden yutmadan direkt olarak sadece anlık kokudan bebek etkilenmez sanmıyorum ama bir de sizlere sormak istedim.
Herhangi bir bilgisi veya yorumu olan varsa yazabilirmi lütfen?
Teşekkürler şimdiden
Ben de bir kere koklamıştım mecburen. Herhangi bir sorun olmadı. Ancak dikkat etmende fayda var. Uzun süre kokuya maruz kalma. Eline değdirmemeye çalış.
walla kızlar bu konuda ben kendimi tutamıyorum bulaşık yıkarken bile çamaşır suyu cif karıştırıyorum lavaboyu yapmak için temizlik desen yine öyle şimdiye kadar bi zararını görmedim ama yine de insanın içinde tereddür oluyor napim içime sinmiyor öbür türlüde
bu konu benimde çok kafamı karıştırıyor.
görümcem geçenlerde benim banyomu temizlemeye kalkmış.
bir litre porçözle çamaşır suyunu karıştırmış kapıyıda kapatmış girmiş içeri
kokusu dışarıya kadar geliyordu açtım bi baktım napıyosun burda ölceksin dedim yok çıkmadı.
sonrada sabaha kadar zehirlenecek gibi soludu. yemek yiyemedi. baygın baygın baktı.
bende haliyle onunla konuşurken anlık etkilendim ve o koku günlerce banyomdan çıkmadı.
temizlik güzel birşey illaki yapılırda. hamile bi insanım o kadar fazla porçöze çamaşır suyuna ne gerek var. hem kendi ölecek gibi oldu hemde beni korkuttu.
Ah yahu o da fena yapmis. Temizlik guzel bisey elbette ki ama İkisini karistirmak resmen zehir gibi olmustur. Hamile degilken bile ben duramiyodum o kokuda.. İnsallah bi sey olmamistir kadincagaza.. Sen nasilsin iyi misin? Off dikkat etmemiz lazim canim vallahi..:44:
çamaşır suyu çok zor durulanıyor insanın elleri bile yağlı gibi defalarca yıkıyorsun ki çıksın,bulaşıklarda kullanmak iyi değil bence alışkanlık yapıyor her bulaşıkta sonra.kullanmayın çok kokan yemekler yada sararmış bulaşıkta tamam da diğer türlü yazık ya.domestos daha çabuk durulanıyor sanki bulaşıkta onu tercih etmek daha mantıklı bence.ben de hamileyim ve açık deterjan satıyoruz dükkanda.düşünün ki dükkandaki metal eşyalar paslanır gibi oluyor.deterjan aldığımız firma dükkanın içinde olduğu için deterjan yapıyor diyor.düşünün bedenimize nasıl zarar veriyoruzdur solurken ellerken...en aza indirgemeye çalışın ben öyle yapıyorum yumoşu falan bile nadir kullanıyorum artık..
walla kızlar bu konuda ben kendimi tutamıyorum bulaşık yıkarken bile çamaşır suyu cif karıştırıyorum lavaboyu yapmak için temizlik desen yine öyle şimdiye kadar bi zararını görmedim ama yine de insanın içinde tereddür oluyor napim içime sinmiyor öbür türlüde
Arkadaşlar malum; çamaşır suyunun sağladığı hijyeni hepimiz biliyoruz. Evin genel temizliğinde şaşmadığım tek yardımcımdır. Hamile olunca içgüdüsel olarak daha az haşır neşir olmaya başladım tabii. Ama yine de kirli tuvaleti çamaşİr duyundan başka birşeyle temizleyip dezenfekte etmek neredeyse imkansız. Bir veya iki kere bu işlemi uygularken yoğun çamaşır suyu kokusuna maruz kaldım(anlık).
Daha sonra hiçbirşşey olmadı zehirlenme belirtisi vs.
Zaten içmeden yutmadan direkt olarak sadece anlık kokudan bebek etkilenmez sanmıyorum ama bir de sizlere sormak istedim.
Herhangi bir bilgisi veya yorumu olan varsa yazabilirmi lütfen?
Teşekkürler şimdiden
Canim.bebek.gayet saglikli zarari olmuyomus sadece bizim.cigerlerimiz etkilenirmis bende evham.yapip cok takmistim.ama. hic bisey olmadi canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaslar bugun ayni hatayi bende yaptim. once cif camasir suyu lavabolari temizledim.sonra kucuk banyom vardi oldukca dar. camasir suyu cif ve kirec cozucu doktum bir suru temizlemek icin tum evi cok kotu koku sardi. dedim hemen yukayim girdim ama nefes zor aliniyo 3-4 dak. durdum.sonra biraktim ama suan icim icimi yiyo. 7 haftam yeni doldu. zaten zor hamile kaldim. bisey olmaz degilmi. bende bisey yok ama bebegede bisey olmamistir insallah