Gebelikte Burun spreyi kullanımı

Merve2728

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
766
1.119
33
Kızlar Merhaba ,

Burun tıkanıklığında sprey olarak ne kullanıyorsunuz ? Otrivine kimi yerde tehlikeli kimi yerde zararsız olarak yazıyor. 2 gündür burnum acayip tıkanıyor uyuyamıyorum. 1 defa otriivine kullandım ama geri çok korktum.

Gebelikte burun spreyi kullanımı ile ilgili doktou ile görüşenler , bilgisi olanlar paylaşabilir mi ?

Benim tıkanmıyor ama önceki gebeliğimde ilerleyen dönemlerde tıkanıyordu okyanus suyu kullandım. O çok etkili. Zaten doktorunuz gebeliğe uygun sprey verir.

Bence deniz suyu hariç bir şey kullanmamalısınız. Bende kronik sinüzit var, sık sık tıkanıyor doktora karbonatlı-tuzlu suyu sormuştum çekebilirsin demişti. Ama siz de doktora danışın muhakkak

Yarım çay bardağına çeyrek tatlı kaşığı tuz ve çeyrek tatlı kaşığı karbonat koyup karıştırın. Suyun kaynadıktan sonra dinlendirilmiş temiz su olmasına dikkat edin. Bir burun deliğini kaparken bu karışımı diğerine şırınga veya benzeri bir araç ile fışkırtın. Suyu avucunuza koyarak burnunuza da çekebilirsiniz.

Milliyet’in sayfasından aldım canım. Ben de zaten internette buldugum bir yerden yapmıştım. H hansela

Kızlar Merhaba ,

Burun tıkanıklığında sprey olarak ne kullanıyorsunuz ? Otrivine kimi yerde tehlikeli kimi yerde zararsız olarak yazıyor. 2 gündür burnum acayip tıkanıyor uyuyamıyorum. 1 defa otriivine kullandım ama geri çok korktum.

Gebelikte burun spreyi kullanımı ile ilgili doktou ile görüşenler , bilgisi olanlar paylaşabilir mi ?
Benim doktorum nasonem önerdi biraz pahalı ama iyi bir sprey

Merhaba benim doktorum sadece okyanus suyu vermişti sterimar felan.
Otrivine vermedi

X