- 27 Eylül 2009
- 111
- 4
gecenın 4unde birden bire kaburgamın altında keskın bı sancı basladı daha önce böbreğimle ilgli hiç sorun yasamamıştım ne oldugunu anlayamadım doktora gıttık idrar yolu enfeksıyonu oldugunu söylediler ilaç verip gönderdiler. ancak agrı kesılmedı..idrar yolu enfeksıyonunu sık sık gecıren biri olarak daha önekı tecrubelerımın hiç biri işe yaramadı. birincisi sık sık idrara cıkmıyordum ıkıncısı de agrı yan taraflarıma ılerlıyordu.doktorumu aradım ılaçların hiçbir etkısı olmadıgını soyledım.agrı kesıcı ıgne yaptırmamı söyledi hemen eczaneye gıdıp yaptırdım ama acımı hiç dindirmedı..hayatımda cektıgım en agır acıydı saatlerce agladım. akşamı hastanede serum ve agrı kesıcıyle geçirdim.ertesi günde hastanede ultrasona gırdım.sag böbreğimde büyüme oldugunu söylediler ve sende tasda var 1cm ve mesaneye doğru 25cm ılerlemıs dedi..mafoldumben3gun boyunca tas düşürme sancısı cekmışım ama haberım yokmuş..bol su iç ve agrın olursa buscpan al deyıp gönderdıler.ama dındıremedık acıyı yıne hastaneye gıttık ama bu sefer sadece serum verdıler doktor artık agrı kesıcı veremeyız bebege zararı dokunabılır dedı.ama serumda işe yaramadı.butun ailem benımle bırlıkte aglıyor acımı hiçbişey dındırmıyordu. uykusuzluktan sızarken hastanede uyandım.yapabılecegımız bışı yok dedıler eve geldık.. akşama kadar sancı seklınde agrım oldu.. herkes bişey önerıyordu.ne yapacagımı sasırmış haldeydım.. kayınvalıdem beyaz turp ve içine bıraz limon sıkmış ve halıs zeytınyagıyla karıstırıp bana içmem için getirdi biri tavsıye etmiş.1-2 saat sonra tuvalete gittiğimde tası parçalar halınde düşürdüm..eger aranızda böbrek tası düşürenler varsa deneyın derım..ALLAH bir daha yasatmasın.cok şükür ben 4 gunde düşürdüm..:Saruboceq: ınsallah tekrarı olmaz.. sevgilerimle..:CüvCüv: