Gebeliğe Hazırlık Gebelikte bitki çayı içilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

DenizSabri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2017
3
1
36
Arkadaşlar hamile kalmaya çalışıyorum menogon iğne gonal f falan kullanıyorum ama uyku problemim var. Rezene ve ya papatya çayı içsem bir yan etki olur mu? Içmeye de korkuyorum ama uyuyamadıkça da kafayı yiyorum

Arkadaşlar hamile kalmaya çalışıyorum menogon iğne gonal f falan kullanıyorum ama uyku problemim var. Rezene ve ya papatya çayı içsem bir yan etki olur mu? Içmeye de korkuyorum ama uyuyamadıkça da kafayı yiyorum
canim ayni sorun bende de war uyku problemi ama icmiyorum hicbirsey internette arastirdim bitki caylari hamilelikte icilmezmis bircogu dusuk yapmana neden oluyomus. Kadin dogum doktoruna bi sor istersen, ben passiflora diye birsey iciyordum tamam icebilirsin demisti ama biraktim nolur nolmaz diye.

Ihlamur içerdim ben hamileyken yada sallama yeşil çay bana bi etkisi olmadı ama herkeşin bünyesi ayni değil ki doktora danışırsan kontrölünde bişi önerebilir

İnternete yazabilirsin Gebelikte ne yiyilir icilir diye google yardimci oluyor canim arastir istersen bitki cayi olarak bildiğim papatya adacayi var.

Ben ahmet marankinin sitesinden okumus ve uygulamistim papatya cayi adet sokuyor icme sakin. Bildigim sadece bu digerlerini bilmiyorum. Sen nolur nolmaz icme bence

X