masallah. yanı bıraz olcumde hata oluyor illaki demek istedim. varsa gidbileceğin bi dr riskli gebelık uzmanı falan ona da git istersen cunku onlar daha cok gordugunden daha iyi yorumlarlar dıye dusunuyorum:)) içinin rahat etmesı sakınlesmen o kadar onemli ki bebiş için. kotusunu illaki dusunuyoruz herkes korkuyor emin ol hc sorun yok dese bile ay kımıldamadı bugun farklı bi agrı olduya takılıyoruz:)) 40 hafta geliyor gecıyor :) bak kardesımın kızları var. 3 yas arayla. 47 ve 49 cm 2.5 kg dogdu normal haftasında:)) herkes kılolu ve uzun olmak zorunda degıl bence.. mınyonlar hala ve saglıklılar. gorumcemın 2.2 kg dogdu. o bıle masallah yasıtlarıyla aynı artık. toparlıyor dogunca:)) saglıklı olsun da . drlar hep en kotusunu de soylemek zorunda olunca mecbur o kotu ihtimali de one suruyorlar bence. bısey oldugundan degildir yani . ben dr onerisiyle seker sorunum olmayınca tahin pekmez yedim. protein aldım ozellıkle süt içtim cerez yedim . gelişimi için yanı sana da öneride bulunmustur bulunmadıysa kendin sor bence :) bi de dinlen dinlenebildiğin kadar. haftada 1 mi kontrolun? allahın ıznıyle guzel bı sekılde olsun dogumun kavus saglıkla bebısıne :))