Gebelikte bebeği geç gelişen ya da normalden geride olanlar yardım :((

ayder_bursa

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2012
3
0
16
Bursa
arkadaşlar sat.a gore 8 haftalık gebeyim fakat ultrasonda ılk gıttıgımde 5 degılde 4 haftalık gorundu kesemiz. gec dollenme olabılecegındenmıs fakat asıl sorun o zamana gore su an en azından 7 haftalık olmama ragmen 5+3te kalmış olmamız bunu yaşayan ve sonucunu goren varsa ltfen bilgi verinn kalp atıslarını duymak ıcın gıttıgımde ne kalp atısını duydum ne de bebegı gorebıldım 2 hafta oncekı kontrolumdekıyle aynı cıktı olcumler 5+3

canım bebek yoksa kalp atışı yoksa nasıl gebelık olusmus olabılırkı hemde 8 haftalık .. hmm benm yasadıgım gebelıktede bebegı gorememıstık doktor 15 gun sonra bakalım dedı hem kalp atısını duyarız dedı .. tabıı 15 gun sonra gıttık yıne bısey yok kanamam basladı sonra meger dış gebelıkmıs senn durumunuda ılk defa duydum hakkında hayırlısı olur ınsallah.. ve başka bı doktora daha gorun canm..

Son düzenleme:

aslında tarihe gore 8 haftalık ama kese 5 haftalık ( dış gebelik olmadıgını ılk gıttıgımde gorduk rahımdeydı kese ama bebek gorunmuyor dolayısıyla kalp atısı yok. ınsallah hayırlısı olsun cnm tskr ederım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…