Gebelikte ayak üşümesi !!!

megryann

Aşkımın aşkı....
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
5.905
38
358
Ankara
Yazın ortasındayız ama benim ayağımda çoraplar var.Ayaklarım çok üşüyor.Bu nedenle kasıklarımda ağrıyor.Ayaklarımı sürekli sıcak tutmaya çalışıyorum.
Benim gibi ayakları üşüyen varmı?Hem neden üşür ayaklar gebelikte?Kansızmı kaldım acaba?

cok ilginç canım benımde ayaklarım ve ellerım normal ısısından fazla sıcakk ayaklarım ve ellerım yanıyo resmen kaydirigubbakcemile3 normalde cok üşürdü elim ayagım ama hamılelıgın basından berı cok sıcaklar..
kansızlık olabılır ama test yapılmadımı kan ve demırıne bakılmıyomu cnaım CADIARZU

Kana bakıldı canım sınırda dedi doktor.Yani 11 çıktı.Ama gebelikten önce yanan ayaklarım şimdi donuyor çorabın içinde bile... Dışarıya çıkarken yanıma montumu falanda alıp çıkıyorum bazen ne olur ne olmaz üşürüm diye...

:bbo: montmu alıyonn ahh canım benım yaww.. bak kan degerı sneınde dusuk benımde 5 e dustu enson ama bu ay cıkarttık 44 e.. demekkı kanla alakalı diill :kedi: hamilelikte durum tersemı dönuyo acaba cunku dedım ya benımde onceden cok üşürdü elim ayagım sımdı yanıyoo kaydirigubbakcemile5

bu konuyu ben de açtım 1 ay önce...
bende de aynı dert var. ama kansızlıkla alakası yok. benim kan sayımım süper çıktı ama gündüz ayaklarım donuyo gece ise yanıyo...
ocakta bile çorap giymeyen ben şimdi giyiyorum...
benim konuyu aratıp bulursan genelde hamilelerde oluyomuş..

bu konuyu ben de açtım 1 ay önce...
bende de aynı dert var. ama kansızlıkla alakası yok. benim kan sayımım süper çıktı ama gündüz ayaklarım donuyo gece ise yanıyo...
ocakta bile çorap giymeyen ben şimdi giyiyorum...
benim konuyu aratıp bulursan genelde hamilelerde oluyomuş..

Canım ama sorduğum çoğu hamile yanıyorum diyor.Bir donan biziz herhalde...

Canım ama sorduğum çoğu hamile yanıyorum diyor.Bir donan biziz herhalde...

erkek çocuğun olucak diyolar ayak üşüyünce.
benim açtığım konuda yazmıştı bir arkadaş ben de internette gezerken gördüm ayağın normalde üşümeyip hamilelikte üşürse erkek olurmuş.bilmem artık ne derce doğrudur..

benim açtığım konuda yazmıştı bir arkadaş ben de internette gezerken gördüm ayağın normalde üşümeyip hamilelikte üşürse erkek olurmuş.bilmem artık ne derce doğrudur..

valla benımkı yanıyo ve kız belkide dogru bı tespittir :utangac:

Gerçektenmi?Erkek çocuğu annenin ısısınımı alıyor ondanmı öyle diyorlarki?Benimkinin henüz cinsiyeti belli değil.Sağlıklı olsun önce inş. ilk bebek olduğu için pek cinsiyete takılmıyoruz ama merak etmiyorda değilim açıkcası.Kız veya erkek hakkımızda hayırlısı olsun inş.Yavrularımıza sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin Allahım hepimize ... :Saruboceq:

Tatu seninkinin cinsiyeti bellimi peki?Seninde ayağın üşüyor ya merak ettim şimdi teori tuttumu diye ? :)

Bu arada karpuz senin çok az kalmış maaşallah.Yakında doğum hikayenide okuruz inş. Allahın izniyle.Normalmi düşünüyorsun doğumu ?

Bu arada karpuz senin çok az kalmış maaşallah.Yakında doğum hikayenide okuruz inş. Allahın izniyle.Normalmi düşünüyorsun doğumu ?

evet cnaım az kaldı :kedi: yok sezeryan epiduralle canım inşallah tabı bı terslık cıkmassa :Saruboceq: gun sayıyorus artık..

daha belli değil canım...
daha 8 haftalık... belli olunca söylerim. ama inşallah kız olur diyorum...

Allah analı babalı ve saglıklı buyutsun canım ama içinden ılk ne gecıyosa o oluyo bence gercekten kalpten ısteyınce oluyo opuyorumnanaktan

ben normalde çok üşüyen biriyimdir. kan değerlerim hep sınırda seyretti. 2 aydır biraz daha düştü. zaten hamilelik öncesi de zaman zaman nükseden kansızlık problemim vardı. ama buna rağmen eskiden buz gibi olan el ve ayaklarım şimdi her daim sıcacık opuyorumnanaktan hatta eşim de şaşırıyor bu duruma, '' ne kadar sıcaksın'' deyip duruyor sırnaşık şey. bu arada bebeğimin cinsiyeti kız. bununla alakası var mı bilemem opuyorumnanaktan

Back
X