- 2 Mart 2024
- 761
- 176
-
- Konu Sahibi bayanacizane
Yok acil doktoru verdiKadın doğum doktorunuz mu verdi?
Ben de sordum şimdi kendi doktoruma alerjik durum yoksa kullan dedi kaç gün kullandın peki acildeki doktor iki gün kullan dediKullandım ben, mecbur olunduğu durumda kullanılıyor. Şimdi de kanda enfeksiyon çıktı ne verirse doktorumdan onay alıp kullanıcam mecbur
7 günlük verdi bana 14 tablet. 2 günde etki eder miymiş ki enfeksiyonaBen de sordum şimdi kendi doktoruma alerjik durum yoksa kullan dedi kaç gün kullandın peki acildeki doktor iki gün kullan dedi
Onu sormadım herhalde gebe olduğum için az verdi7 günlük verdi bana 14 tablet. 2 günde etki eder miymiş ki enfeksiyona
Ben de gebeyim anam antibiyotiği düzenli almazsan bi anlamı kalmıyor aksine enfeksiyonu güçlendirmiş oluyosun. Bi kadın doğum doktoruna da sor bence senOnu sormadım herhalde gebe olduğum için az verdi
Haklısın sorayım sabah akşam mı kullanacaksınBen de gebeyim anam antibiyotiği düzenli almazsan bi anlamı kalmıyor aksine enfeksiyonu güçlendirmiş oluyosun. Bi kadın doğum doktoruna da sor bence sen
Augmentin'i öyle kullandım evet 7 gün boyunca sabah akşam. Şimdi daha yazmadı doktor ne yazacak bilmiyorum aramasını bekliyorumHaklısın sorayım sabah akşam mı kullanacaksın
Yanlis soylemistir kesinlikle gunde 2 kullan diyecektir belki ... kutu bitmeden kesinlikle birakilmaz antibiyotik hicbir doktor bu sekilde önermez dili sürcmüştür muhtemelenBen de sordum şimdi kendi doktoruma alerjik durum yoksa kullan dedi kaç gün kullandın peki acildeki doktor iki gün kullan dedi
Olsun daha önce kullanmışsın bi şey olmamış enfeksiyon gitsin yeter kiYine augmentin verdi :/
Bende yanlış söylediğini düşündüm peki boğaz ağrım da var iyi gelir mi acabaYanlis soylemistir kesinlikle gunde 2 kullan diyecektir belki ... kutu bitmeden kesinlikle birakilmaz antibiyotik hicbir doktor bu sekilde önermez dili sürcmüştür muhtemelen
Aynen augmentin kalmamış piyasada klamoks verdi başlıcam birazdanOlsun daha önce kullanmışsın bi şey olmamış enfeksiyon gitsin yeter ki
Bana da onun yerine klavunat vermişler içmicem içime sinmediAynen augmentin kalmamış piyasada klamoks verdi başlıcam birazdan
O da eşdeğeri, enfeksiyonun riski bebeğe daha fazla ilaçtan, neden içine sinmediBana da onun yerine klavunat vermişler içmicem içime sinmedi
Hala mi yokmuş augmentinAynen augmentin kalmamış piyasada klamoks verdi başlıcam birazdan
1 ay kadar önce 10 tabletlik olanı aldım 14'lük yokmuş. Herhalde elinde kalan son Augmentin'di eczacının, o da kalmamış artıkHala mi yokmuş augmentiniki ay önce doğum yaptım gebelikte iki kere de ben kullandım. Doğumdan sonra da mastit yüzünden kullandım kaç aydır piyasada yok bu ilaç.