• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte Antidepresan kullanımı (Selectra)

Bosuna kendine eziyet ediyosun bebegin zaten büyümüş. En başından beri ilaç alan kaç kişi var burda..
Haklısın cnm eşimle konuştum götüreyim seni dedi en yakın zamanda gidicem basliycam vazgeçmemek için yemin ettim icicem diye yoksa Sürünüyorum bende 25 bı ise yaramiyo en azından 35 inşallah verir sende masallah bebisi buyuttun masallah ❤️

Haklısın cnm eşimle konuştum götüreyim seni dedi en yakın zamanda gidicem basliycam vazgeçmemek için yemin ettim icicem diye yoksa Sürünüyorum bende 25 bı ise yaramiyo en azından 35 inşallah verir sende masallah bebisi buyuttun masallah ❤
Büyüdü valla ilac da iciyorum doktorlarım onaylıyor

Merhaba..ben de anksiyete hastasıyım 19 haftalık hamileyim doktor 25 mg selectra verdi..emzirme döneminde bırakmak zorunda kalırsam başlamak istemiyorum tekrar ilaç bırakma sürecine girmek istemiyorum ama dayanamıyorum da ne yapacağımı bilemiyorum:KK43:
Ilaca basladinizmi acaba

Antidepresani yazan doktoruna sorsaydin anlatirdi zaten, antidepresan kullanirken korunman gerektigini.
Ancak fikrimce, anridepresana olan ihtiyacin bitmedigi surece, hamileligi dusunme bile. Zaten duygusallikla,, hormonlarla dolu bi donem. Senin acindan agir olabilir. Kendini antidepresana muhtac kalmadigini hissettigin an cocuk dusunmelisin
Eger ki bi doktor sana, hamileyken antidepresan kullananilirsin derse de, demek ki antodepresanin sana ve bebegine verdigi zarar; senin antidepresansiz halinin kendine ve bebegine verecegi zararsan daha az olmus demektir. Bu da saglikli bi dusunce degil.
Bence sorunlarinla yuzlesmelisin canim. 29 yasinda cok gencsin antidepresan kullanmak icin.
Umarim cabucak da birakirsin su haplari da saglikli,mutlu bi hamile olursun
Lyrica kullanan var mı

Bende 7 aylık hamileyim ve lyrica 300 luk kullanıyorum ve ayrıca uyku sorunum var diye uyku ilacı da kullanıyorum kullananlar bana acil yardımınız lazım

Back