Amoklavin100 mg kullandım 2 hafta önce. Bana grip için vermişti çok şükür geçti bi sorun olmaz kullanın kar zarar durumuna göre veriyor doktora. Geçmiş olsunnkizlar 3 gun once test yaptirdim hersey cok sukur normal degerlerde cikti fakat dr kultur idrar testi istedi.idrar yolu enfeksiyonu cikmis ve bugun sabah 1 aksam 1 olmak kaydiyla amoklavin verdi 625 lik.
2 doktora gidip sorsdum korkudan , bilirsiniz hamilelikte antibiyotige pek sicak bakmazlar..simdi 5 gun boyunca kullanicam, icinizde kullanan oldumu hic yazarsa sevinirim...cunku yeni hamileyim 7.5 haftalik ve korkuyorum . 2 dr hayir sorun olmaz desede malum pipirikliyim
Canım bende kullandım şuan 25.haftadayım bebekte bir sıkıntı yok ancak benim enfeksiyon geçmedi ve çok yüksek değerlerde çıkıyor sen faydasını gördn mükizlar 3 gun once test yaptirdim hersey cok sukur normal degerlerde cikti fakat dr kultur idrar testi istedi.idrar yolu enfeksiyonu cikmis ve bugun sabah 1 aksam 1 olmak kaydiyla amoklavin verdi 625 lik.
2 doktora gidip sorsdum korkudan , bilirsiniz hamilelikte antibiyotige pek sicak bakmazlar..simdi 5 gun boyunca kullanicam, icinizde kullanan oldumu hic yazarsa sevinirim...cunku yeni hamileyim 7.5 haftalik ve korkuyorum . 2 dr hayir sorun olmaz desede malum pipirikliyim
amin canım sende sağlıkla kucağına al inşallah benim doktorda 15gün sonra yine gel dedi işte bilmiyorumki nasıl olacaksa internetten sağlık bankanlığının sayfalarından da okudum önemli bir durummuş inşallah bir çözüm buluruz rabbbim yardımcımız olsun yine burdan heberdar ederim gelişmeleri sana ilaçsız geçmesi mümkün değilmiş bir de bol su içmek gerekiyormuş suyu yapıyorum ilaçta iki kez kullandım bakalım şimdi tekrar gideceğim.3 olması gereken değer 33.60 çıktı şimdide 16 ya düştü bakalım ne olacak senin değerler nasıl.rabbim saglikla kucagina almayi nasip eylesin oncelikle canim.
yok canim tam gecti denilemez cunku az once doktordan geldim yine ufak ufak akintilar basladi.tam bitti derken yine geliyo
Merhaba. 2 yıl önce yazdığınız bu paylaşımı gördüm. Çok güzel moral vermişsiniz. Ben de 9 haftalık hamileyim. Bana doktorum b grubu antibiyotik verdi grip ve bogaz enfeksiyonu için. Grip ilerlerse vereceği ilaçlar daha zararlı olurmuş bebeğe. İçmen lazım dedi. Içim çok huzursuz ama. Sizin bebeğiniz sağlıkla dünyaya geldi mi? Tekrar hamilesiniz sanırım. Hayırlı olsun.Gecmis olsun cnm. Bende üsütmüstüm bu yüzden antibiotik kullandim mecburen. Gecmeyince kanimi aldilar enfeksiyon vardi yine kullanmak zorunda kaldim. Bi süre sonra da idrar yolu enfeksiyonu vardi, baslangiciydi ilerlememisti cok sükür. Yine antibiotik kullanman gerekti bir seferlik. Sana moral olur dye paylasmak istdim. Cünkü bende kullananlari duyunca rahatlamistim. ins bisey olmaz bebeklerimize gönlünü ferah tut