Gebelikte antibiyotik ve enfeksiyon

didoosss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2014
208
60
kizlar 3 gun once test yaptirdim hersey cok sukur normal degerlerde cikti fakat dr kultur idrar testi istedi.idrar yolu enfeksiyonu cikmis ve bugun sabah 1 aksam 1 olmak kaydiyla amoklavin verdi 625 lik.
2 doktora gidip sorsdum korkudan , bilirsiniz hamilelikte antibiyotige pek sicak bakmazlar..simdi 5 gun boyunca kullanicam, icinizde kullanan oldumu hic yazarsa sevinirim...cunku yeni hamileyim 7.5 haftalik ve korkuyorum . 2 dr hayir sorun olmaz desede malum pipirikliyim

Gecmis olsun. Dr bi sey olmaz dediyse kullan tabii. Kullanmamn daha kotu olabilir. Ben de 19.haftamdayim bronsit oldum bana da antibiyotik verdi. Ilk uc ay daha onemli tabi bebegin gelisimi acisindan mumkun mertebe kullanmamak daha iyi ama dr onayliyoraa dinlemelisin

Teşekkür ederim canim sanada gecmis olsun.eger onlemini almazsak bebege gecer deyince cok korktum inan.sikinti olmaz deyip verdiklerine gore umarim bisey olmaz. 5 gun sabah aksam dedi fakat ben 5 gun kullanma taraftari bile degilim acikcasi... icim cok rahatsiz cunku

Antibiyotigi yarida kesersen daha direncli olarak geri donerler. Bitirmelisin hepsini. Bi de ishal yapabilir bazilari hazitlikli ol.
Onemli not biz dr degiliz sadece tecrubemizi yaziyoruz bu da her bunyede farklilik gosterebilir. Endiselerini anliyrm ama her zmn dr u dinle burada yazilanlari yillarini tipa vermis biri yazmiyr ne de olsa.

Amoklavin100 mg kullandım 2 hafta önce. Bana grip için vermişti çok şükür geçti bi sorun olmaz kullanın kar zarar durumuna göre veriyor doktora. Geçmiş olsunn

cok tesekkur ederim canim.rabbim hayirlisini versin insallah hepimize

Gecmis olsun cnm. Bende üsütmüstüm bu yüzden antibiotik kullandim mecburen. Gecmeyince kanimi aldilar enfeksiyon vardi yine kullanmak zorunda kaldim. Bi süre sonra da idrar yolu enfeksiyonu vardi, baslangiciydi ilerlememisti cok sükür. Yine antibiotik kullanman gerekti bir seferlik. Sana moral olur dye paylasmak istdim. Cünkü bende kullananlari duyunca rahatlamistim. ins bisey olmaz bebeklerimize gönlünü ferah tut

canim benim inan icim rahatladi cok sukur simdi rahat rahat iciyorum ilaci.allah hepinizden razi olsun gercekten rabbim evlatlarimizi hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eylesin insallah canimm

Canım bende kullandım şuan 25.haftadayım bebekte bir sıkıntı yok ancak benim enfeksiyon geçmedi ve çok yüksek değerlerde çıkıyor sen faydasını gördn mü

rabbim saglikla kucagina almayi nasip eylesin oncelikle canim.
yok canim tam gecti denilemez cunku az once doktordan geldim yine ufak ufak akintilar basladi.tam bitti derken yine geliyo

rabbim saglikla kucagina almayi nasip eylesin oncelikle canim.
yok canim tam gecti denilemez cunku az once doktordan geldim yine ufak ufak akintilar basladi.tam bitti derken yine geliyo
amin canım sende sağlıkla kucağına al inşallah benim doktorda 15gün sonra yine gel dedi işte bilmiyorumki nasıl olacaksa internetten sağlık bankanlığının sayfalarından da okudum önemli bir durummuş inşallah bir çözüm buluruz rabbbim yardımcımız olsun yine burdan heberdar ederim gelişmeleri sana ilaçsız geçmesi mümkün değilmiş bir de bol su içmek gerekiyormuş suyu yapıyorum ilaçta iki kez kullandım bakalım şimdi tekrar gideceğim.3 olması gereken değer 33.60 çıktı şimdide 16 ya düştü bakalım ne olacak senin değerler nasıl.

degerlere hic bakmadim ki canim gerci baksamda anlamiyorum
bende bu ptsi gidicem bidaha tahlil yapacaklar, inanirmisin su icmekten midem bulandi artik ....bakalim ptsi tekrar tahlil yapsinlar insallah bi gelisme olmustur.cok aklim takilio cunku

İnşallah iyi sonuçlar alırsın canım ben de cumartesi gideceğim bakalım nasıl çıkacak ben de şimdiye kadar hiç böyle olmamıştım bu konu da acayip bir gerildim suyu gördükçe aklıma geliyor

off bende bendeee.bazen yarim saat yuruyorum malum ev market aliaverisi, hemen hissediyorum.bu sefer apar topar eve kosuyorum aman rengi ne renk aman ne oldu derken iyicene psikolojim bozuluyo.ptsi olsadagitsem.
insallah senden de guzel haberler gelir iyi sonuçlar alirsin canim

Merhaba. 2 yıl önce yazdığınız bu paylaşımı gördüm. Çok güzel moral vermişsiniz. Ben de 9 haftalık hamileyim. Bana doktorum b grubu antibiyotik verdi grip ve bogaz enfeksiyonu için. Grip ilerlerse vereceği ilaçlar daha zararlı olurmuş bebeğe. İçmen lazım dedi. Içim çok huzursuz ama. Sizin bebeğiniz sağlıkla dünyaya geldi mi? Tekrar hamilesiniz sanırım. Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…