Gebelikte ani korku,sıcrama

blossom-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
6.332
14.077
198
Kızlar selam.
Bir sorum olucak.
Hani uykuya dalarken böyle bir yerden dusuyormus gibi oluyoruz ya. Bu son 10 günde bana oldu bikac defa. Bildiğin sıcrıyorum. Korkuyorum sonrada bişey olmaz inşallah diye. Bu durumu yasayanınız var mi?

Benim de başıma çok gelen bir şeyi.
Hamilelikte hiç olmadı ama sıkıntı olacağını zannetmiyorum stres yapmayın.

Canim benimde oluyo bu zamana kadar bişey olmadı hamileyim bende hemde her aksam oluyo ama zen iki kere

Canim benimde oluyo bu zamana kadar bişey olmadı hamileyim bende hemde her aksam oluyo ama zen iki kere
Neden oluyo acaba öğrenmek lazım.
Bebislerimize bişey olmasında :)

6 haftalık hamileyken ben evdeyken evimize hırsız girdi ve tektim. O korkuyla çok şükür bana bir şey olmadıysa o bahsettiğinizle hiçbir şey olmaz. Kalbiniz ferah olsun :)

6 haftalık hamileyken ben evdeyken evimize hırsız girdi ve tektim. O korkuyla çok şükür bana bir şey olmadıysa o bahsettiğinizle hiçbir şey olmaz. Kalbiniz ferah olsun :)
Ay Allah korusun.. O nasıl bir korku olmuştur kim bilir. İnşallah sende bebeğin de iyisinizdir canım. Allah kötülere fırsat vermesin...

Ay Allah korusun.. O nasıl bir korku olmuştur kim bilir. İnşallah sende bebeğin de iyisinizdir canım. Allah kötülere fırsat vermesin...
Amin canım Allah razı olsun. Hem de nasıl bir korkuydu sinir krizine girdim. Çok şükür bir şey olmadı bebeğime :)

Çok şükür canım,çok şükür...
Sen de kendini çok kasma canım rahat ol Allah'ın izniyle bir şey olmaz. Ben dört düşük sonrası hamile kaldım, ilk defa bu kadar umursamaz oldum çok şükür sorun yaşamadım. Akışına bırak keyfini çıkar hamileliğin

Ah canım. .. Benimde 1.5 sene sonra oldu. Böyle olunca oksurmekten aksırmaktan herseyden cekiniyorum ne yalan söyliyim. .. Allaha emanet olsun bebeklerimiz

Canim benim hemen ümmü sıbyan duasi yazdır hocaya ve tak bnim kardeşim senin gibi sürekli rüyadan sıçrayarak uyanırdi iki bebeğini de kaybetti araştır internetten malesef bebegi anneden kiskananlar var burda dini konular yasak sen netten araştır önlemini al

Ay korktum suan Allah korusun.
Kotulere,kötü gozlulere fırsat vermesin. Ama dusmesinin sebebini keşke arastirsalardi. Bununla ilgili olduğunu çok dusunemedim. Allah izin verirse doğar bir bebek. İzin vermezse dogmaz. Birinin kötü gözle bakması töbe hasa Allahın takdirini degistirmez herhalde.

Canim birinin kötü gözle bakmasiyla tabi bebek düşer mi hiç musallat oluyorlar kardeşimin araştırıldı hiç birşey çıkmadı şimdi dua yazıldı allah nasip ederde bebeği tekrar olur olmaz duayı takıcak

2 hafta once asilama oldum ve normalde uykusunda sicrayan biri hic degilim. Yarin kan testi yaptiracagim ins bebis vardir. Ozellikle.hamileliktemi yasadiniz sicramalari eger sayet hamilelik varsa hic bu sekilde bi belirti bilmiodum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…