Gebelikte alt karın ağrısı

Denizim81

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2021
394
150
Merhaba kızlar.4 haftalık gebeyim.alt karnında batma mi desem sancı mi desem agrialr oluyor.dusuk mu doye korktum.ama oturunca geçiyor.agti aşağıda olunca korktum.boyke seylar yaşayanlar var mı.lutfen yardımcı olun.dusuk için korkuyorum.

Kanama lekelenme olmadığı sürece korkmayın ama idrarda yaniyosa doktora gidin belki enfeksiyon olabilir onun dışında sancı girmesi filan normal kabul ediliyo çünkü rahim bı yönden kendini hazirliyo ilk aylar o tür şeyler çok normal

Dün doktora bildirdim ilk gebelikte çok normal dedi. Vücut yer açmaya çalışıyor sırt üstü uzanın, ayaklarınızı sıcak tutun ve bol su için sıpalar için en önemli korumalar bunlar.

Enfeksiyon vardı ilaç kullandım 1 hafta önce .galiba söylediğiniz gibi rahimde yer açmaya çalışıyor

bende 6 haftalık hamileyim canım bendede öyle olmuştu ve karnımda baloncuklar patlıyor gibiydi

Enfeksiyon vardı ilaç kullandım 1 hafta önce .galiba söylediğiniz gibi rahimde yer açmaya çalışıyor
Aynen o yüzdendir ama enfeksiyon varsa tekrarlayada bilir gebikte sıkıntı oluyo diye biliyorum önlem amaçlı gidin ama onun dışında rahimde yer aciyo bütün organlar yer değiştirecek kolay değil ağrısız sizisiz olsun

Evet bugün enfeksiyon çıktı ama ilaç vermediler.cunku bir hafta önce munorol kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…