Kanama lekelenme olmadığı sürece korkmayın ama idrarda yaniyosa doktora gidin belki enfeksiyon olabilir onun dışında sancı girmesi filan normal kabul ediliyo çünkü rahim bı yönden kendini hazirliyo ilk aylar o tür şeyler çok normalMerhaba kızlar.4 haftalık gebeyim.alt karnında batma mi desem sancı mi desem agrialr oluyor.dusuk mu doye korktum.ama oturunca geçiyor.agti aşağıda olunca korktum.boyke seylar yaşayanlar var mı.lutfen yardımcı olun.dusuk için korkuyorum.
Dün doktora bildirdim ilk gebelikte çok normal dedi. Vücut yer açmaya çalışıyor sırt üstü uzanın, ayaklarınızı sıcak tutun ve bol su için sıpalar için en önemli korumalar bunlar.Merhaba kızlar.4 haftalık gebeyim.alt karnında batma mi desem sancı mi desem agrialr oluyor.dusuk mu doye korktum.ama oturunca geçiyor.agti aşağıda olunca korktum.boyke seylar yaşayanlar var mı.lutfen yardımcı olun.dusuk için korkuyorum.
Ya çok rahatladım . teşekkürlerDün doktora bildirdim ilk gebelikte çok normal dedi. Vücut yer açmaya çalışıyor sırt üstü uzanın, ayaklarınızı sıcak tutun ve bol su için sıpalar için en önemli korumalar bunlar.
Enfeksiyon vardı ilaç kullandım 1 hafta önce .galiba söylediğiniz gibi rahimde yer açmaya çalışıyorKanama lekelenme olmadığı sürece korkmayın ama idrarda yaniyosa doktora gidin belki enfeksiyon olabilir onun dışında sancı girmesi filan normal kabul ediliyo çünkü rahim bı yönden kendini hazirliyo ilk aylar o tür şeyler çok normal
bende 6 haftalık hamileyim canım bendede öyle olmuştu ve karnımda baloncuklar patlıyor gibiydiMerhaba kızlar.4 haftalık gebeyim.alt karnında batma mi desem sancı mi desem agrialr oluyor.dusuk mu doye korktum.ama oturunca geçiyor.agti aşağıda olunca korktum.boyke seylar yaşayanlar var mı.lutfen yardımcı olun.dusuk için korkuyorum.
Ya ne zaman geçer kibende 6 haftalık hamileyim canım bendede öyle olmuştu ve karnımda baloncuklar patlıyor gibiydi
bilmiyorumki canım benimde ilk hamilelğim o yüzden pek yorumlayamıyorum arada karnım ağrıyor miğde bulantım yok şuan mesela senin varmıYa ne zaman geçer ki
Benimde bulantım yok daha inşallah olmaz ikimizindebilmiyorumki canım benimde ilk hamilelğim o yüzden pek yorumlayamıyorum arada karnım ağrıyor miğde bulantım yok şuan mesela senin varmı
Aynen o yüzdendir ama enfeksiyon varsa tekrarlayada bilir gebikte sıkıntı oluyo diye biliyorum önlem amaçlı gidin ama onun dışında rahimde yer aciyo bütün organlar yer değiştirecek kolay değil ağrısız sizisiz olsunEnfeksiyon vardı ilaç kullandım 1 hafta önce .galiba söylediğiniz gibi rahimde yer açmaya çalışıyor
İnslalh teşekkür ederimAynen o yüzdendir ama enfeksiyon varsa tekrarlayada bilir gebikte sıkıntı oluyo diye biliyorum önlem amaçlı gidin ama onun dışında rahimde yer aciyo bütün organlar yer değiştirecek kolay değil ağrısız sizisiz olsun
Evet bugün enfeksiyon çıktı ama ilaç vermediler.cunku bir hafta önce munorol kullandımAynen o yüzdendir ama enfeksiyon varsa tekrarlayada bilir gebikte sıkıntı oluyo diye biliyorum önlem amaçlı gidin ama onun dışında rahimde yer aciyo bütün organlar yer değiştirecek kolay değil ağrısız sizisiz olsun
Bolca su için idrarida bekletmeyin inşallah gecerEvet bugün enfeksiyon çıktı ama ilaç vermediler.cunku bir hafta önce munorol kullandım
İnşallah teşekkür ederim.simdide sağ kasığımda batmalar varBolca su için idrarida bekletmeyin inşallah gecer
Hamilikten de oluyo öyle şeyler leke kanama vs olmadıktan sonra korkmayınİnşallah teşekkür ederim.simdide sağ kasığımda batmalar var