Gebelikte alerji ilaci kullananlar

Delibilearasiralafanlar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
616
288
Mrb Kızlar testin sonucu pozitif cikali 3. Gun oldu zynetec ve singular alerji haplari kullaniyorum .Daha oncesi capadaki dr um kullanabilirsin gebelik olusursa demisti Fakat endiseliyim. Kullanmayinca ust uste hapsiriyorum nefes darligi vs.. Düşüge sebep olur mu Kafam cok karisik. Kullananlar var mi

Bende de alerji var ama ben aşı oluyorum. Doktora sorduğumda aşı oluyorsan bişey olmaz ama hap zararlı demişti. Sen kesinleştirene kadar kullanma ne olur ne olmaz. Geçmiş olsun

Yarin ilaci icmemeyi denicem. Ama su zamana kadar ictim 1 aylik olmus olabilir . Insallah zarari olmaz buana kadar icmemin.

1 aylık olmuş diye düşünmeyin daha ortada döllenmiş bir hücre var sadece belki de kesen bile oluşmamıştır. O yüzden panik yapma. İlk 6 hafta bebek annenin yiyip içtiklerinden vs etkilenmezmiş zaten. Ama kendine de dikkat et bir an evvel doktora git çözümünü bul ilaçsız kalma.

Yarin ilaci icmemeyi denicem. Ama su zamana kadar ictim 1 aylik olmus olabilir . Insallah zarari olmaz buana kadar icmemin.

Cok üzülerek söylüyorum, o güzel alerjilerimizi kaybeden haplara 8 ay veda ediyorsun, Dr'undan önce söyleyeyim. Aynı sorun bende de var, hamile oldugumu öğrendiğim anda bıraktım. Bir sorunumuz yok su anda 14. haftadayız sükür. Benim agir alerjilerim olmasına ragmen dR'um kullanamazsın dedi. Cok cok dikkat etmeye calısıyorum maalesef. Hapsuruk cok bende, hapsurup hapsurup burnumuzu siliyoruz, olay bu :) Aman hapları sakın kullanma.

Can'ım kızıma hamileyken geç döllenme olduğu için farketmedim ve agumentin içmiştim 1000 mg hiç bişey olmaz dedi doktor daha zararı olmazmış

Geçmiş olsun, singulair ne kadar kullandiniz?doktor bebeğe zararı yok kullanabilirsin dedi öksürük çok fazla arttı çünkü. Sizin gebeliğiniz ilerlemiş ben daha 2 aylık hamileyim. Allah sağlıkla kucağınıza aldırsin

Bana da ayni ilaçları verdi .6 haftalik hamileyim.kullanmaya başladım alerjik astimdan hem öksürüyorum hemde feci halde sırtıma Ağrı yapıyor.cocugunuz sağlıklı mi korkuyorum kullanırken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…