Gebeliğe Hazırlık Gebelikte alerji ilacı kullanan anneler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dilan byhn

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2020
99
51
18
34
Herkese selam gebelik sürecinde alerji ilaçları özellikle de levmont kullanan annelere seslenmek istiyorum hamilelik süreci nasıl geçti bebeğin sağlık durumu nasıl özellikle bebeklerini dünyaya getirmiş olan anneler bebişlerin durumları nasıl?

Canim grbe deilim henuz ama dr sormustum bebek dusunurken sorun olurmu die bi sorun olmucani solemisti dr levmont, desmont ve bilumum ilaclari bende kullaniyorum donem donem

Merhaba, su anda hamile değilim ama iki hamileliğimde de alerji atakları yaşadım.Zaten çocukluğumdan beri yasiyorum. Doktorum o zaman levmonttan allersete geçirmişti. Gerci cok hafif ise yaramıyor. Zeynep kamilde de xyzal vermislerdi. Levmontu pek onermediler bana gebelikte. Gebelik oncesi ataklarda çift içince ancak işe yariyordu halbuki Xyzal allersete göre daha iyi geldi bana.

Allerset cok hafif ama atak geldiginde gecirecek gucte deil bide icerik olarak levmont grubunda deilki, zyzali bilmiyorun

Çok zor bı durum dayanilir gibi değil maalesef peki çocukların sağlık durumları nasıl?

Farklı alerji ilaçları kullandım öyle bı problemle karşılaşmadım bu ilacında öyle bı sıkıntı yapacagini zannetmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…