- 4 Aralık 2020
- 99
- 51
- 18
- 34
- Konu Sahibi Dilan byhn
-
Canim grbe deilim henuz ama dr sormustum bebek dusunurken sorun olurmu die bi sorun olmucani solemisti dr levmont, desmont ve bilumum ilaclari bende kullaniyorum donem donemHerkese selam gebelik sürecinde alerji ilaçları özellikle de levmont kullanan annelere seslenmek istiyorum hamilelik süreci nasıl geçti bebeğin sağlık durumu nasıl özellikle bebeklerini dünyaya getirmiş olan anneler bebişlerin durumları nasıl?
Allerset cok hafif ama atak geldiginde gecirecek gucte deil bide icerik olarak levmont grubunda deilki, zyzali bilmiyorunMerhaba, su anda hamile değilim ama iki hamileliğimde de alerji atakları yaşadım.Zaten çocukluğumdan beri yasiyorum. Doktorum o zaman levmonttan allersete geçirmişti. Gerci cok hafif ise yaramıyor. Zeynep kamilde de xyzal vermislerdi. Levmontu pek onermediler bana gebelikte. Gebelik oncesi ataklarda çift içince ancak işe yariyordu halbukiXyzal allersete göre daha iyi geldi bana.
Çok zor bı durum dayanilir gibi değil maalesef peki çocukların sağlık durumları nasıl?Merhaba, su anda hamile değilim ama iki hamileliğimde de alerji atakları yaşadım.Zaten çocukluğumdan beri yasiyorum. Doktorum o zaman levmonttan allersete geçirmişti. Gerci cok hafif ise yaramıyor. Zeynep kamilde de xyzal vermislerdi. Levmontu pek onermediler bana gebelikte. Gebelik oncesi ataklarda çift içince ancak işe yariyordu halbukiXyzal allersete göre daha iyi geldi bana.
Bir sıkıntı yok çok şükürÇok zor bı durum dayanilir gibi değil maalesef peki çocukların sağlık durumları nasıl?
Canim allerji sende demi cocuklarla ne alaka anlamadim arkadas oylemi anladi bebekleri etkilermi yoksaBir sıkıntı yok çok şükür
Gebelik sürecinde aldigi alerji ilaçları bebeğin sağlığını etkiledi mi diye sordum alerji annede:)Canim allerji sende demi cocuklarla ne alaka anlamadim arkadas oylemi anladi bebekleri etkilermi yoksa
Him tamaam canim etkilermikiGebelik sürecinde aldigi alerji ilaçları bebeğin sağlığını etkiledi mi diye sordum alerji annede:)
Ilaca bagli bir sıkıntı yok çok şükür ama ben dediğim gibi yoğun kullanmadımGebelik sürecinde aldigi alerji ilaçları bebeğin sağlığını etkiledi mi diye sordum alerji annede:)
Gebelik sürecinde aldigi alerji ilaçları bebeğin sağlığını etkiledi mi diye sordum alerji annede:)Canim allerji sende demi cocuklarla ne alaka anlamadim arkadas oylemi anladi bebekleri etkilermi yoksa
Him tamaam canim etkilermi
Him tamaam canim etkilermi
Gebelik sürecinde ilaç pek önerilmiyor bebeğin gelişiminden dolayı ama mecburi kullanan gebeler var ve bu süreci atlatan annelerin bebeklerinin sağlığını öğrenmeye çalışıyorum umarım etkilemiyordurHim tamaam canim etkilermiki
Merhaba Hangi ilacı kullaniyorsunMerhaba kızlar alerji ilacı adetı keser mi ?Kaşıntı ilacı ?
Merhaba kaşıntı ilacı kullanıyorum.Cetryn 10 mg.Bu ilaç adeti keser mi ?Adet donemımde alerjı ataklarım daha fazla olmaktadır.yardımcı olursanız çok sevınırım.
MerhabaMerhaba Hangi ilacı kullaniyorsun
Tesekkur ederımFarklı alerji ilaçları kullandım öyle bı problemle karşılaşmadım bu ilacında öyle bı sıkıntı yapacagini zannetmem
Tebrik ederim umarım sağlıkla gelirlerCanim grbe deilim henuz ama dr sormustum bebek dusunurken sorun olurmu die bi sorun olmucani solemisti dr levmont, desmont ve bilumum ilaclari bende kullaniyorum donem donem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?