Yani sizin kremsi ve rengi beyaz mı ? Benim öyle değil ondan endişeleniyorum rengi yok kıvamı da yok bildiğiniz su yani sizin öyle mi?normal gayet. bende de cok yoğun akıntı vardı 8.hafta sonrasında. hala daha var. beyaz kremsi akıntıyla geliyor ama kontrollerde amniyon sıvısı ve rahim ağzı gayet iyi durumda. endişe etmeyin. gebelikte yoğun akıntı cok normal.
Nerelerdesin doğurdun munormal gayet. bende de cok yoğun akıntı vardı 8.hafta sonrasında. hala daha var. beyaz kremsi akıntıyla geliyor ama kontrollerde amniyon sıvısı ve rahim ağzı gayet iyi durumda. endişe etmeyin. gebelikte yoğun akıntı cok normal.
beyaz akıntı ile beraber renksiz akıntı da geliyor bende. çok da yoğun geliyor. bazen akıntı olurken dahi hissediyorum. ama dediğim gibi su ana kadar kontrollerim hep normal çıktı.Yani sizin kremsi ve rengi beyaz mı ? Benim öyle değil ondan endişeleniyorum rengi yok kıvamı da yok bildiğiniz su yani sizin öyle mi?
doğurmadım yaa halaNerelerdesin doğurdun mu
Aslı herkes doğurmuş gibi sanki sen kaldın bir tek ya niye öyle oldu banadoğurmadım yaa hala29.haftadayız daha
inanır mısın ben de aynı hissediyorumAslı herkes doğurmuş gibi sanki sen kaldın bir tek ya niye öyle oldu bana
valla ya artık zaman ileriye akabilir mi yavinanır mısın ben de aynı hissediyorum
dua edin bol bol hemen gecsin vallavalla ya artık zaman ileriye akabilir mi yav
Ediyorum da dua kotam bitti bitecek ağağaağdua edin bol bol hemen gecsin vallayoksa kafayı yicem
yok ya kafa dinledim bi ay kadarEdiyorum da dua kotam bitti bitecek ağağaağbir ara seni hiç göremedim doğurdu galiba dedim
İyi yapmışsınyok ya kafa dinledim bi ay kadar
Merhaba herkesi 17+5 günlük hamileyim. 2-3 haftadır su gibi kokusu, rengi, kıvamı olmayan akıntım var. İç çamaşırım terlemiş gibi nemli oluyor. Bebeğin suyu mu diye muayene oldum, test yaptırdım bebeğin suyu çıkmadı. Fakat bu su her geldiğinde ben aynı korkuyu yaşıyorum. Bu durumu yaşayan var mı ?
Sizin dümdüz su mu diğerlerinin dediği gibi beyaz kıvamlı mı ?Pazartesi bende de oldu. doktora kan tahlilimi atmıştım hem de bunu sordum, o da tahlile göre vajinal enfeksiyon ama yine de takip et endişen devam ederse test de yaparız dedi. günlük antibyotik kullandım. Takipteyim. Bakalım
dümdüz su gibiydi hatta iş yerindeydim pantolonum bile işemiş gibi ıslaktıSizin dümdüz su mu diğerlerinin dediği gibi beyaz kıvamlı mı ?