Gebelikte Akıntı

picolatte

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2023
14
4
30
Merhaba herkesi 17+5 günlük hamileyim. 2-3 haftadır su gibi kokusu, rengi, kıvamı olmayan akıntım var. İç çamaşırım terlemiş gibi nemli oluyor. Bebeğin suyu mu diye muayene oldum, test yaptırdım bebeğin suyu çıkmadı. Fakat bu su her geldiğinde ben aynı korkuyu yaşıyorum. Bu durumu yaşayan var mı ?

normal gayet. bende de cok yoğun akıntı vardı 8.hafta sonrasında. hala daha var. beyaz kremsi akıntıyla geliyor ama kontrollerde amniyon sıvısı ve rahim ağzı gayet iyi durumda. endişe etmeyin. gebelikte yoğun akıntı cok normal.

Yani sizin kremsi ve rengi beyaz mı ? Benim öyle değil ondan endişeleniyorum rengi yok kıvamı da yok bildiğiniz su yani sizin öyle mi?

Merhaba bende de kremsi beyaz akıntı yoğun olarak geliyor 21.haftadayım. Beyaz akıntının etrafında da geniş bir ıslaklık oluyor. Araştırmalarıma göre sarı ve korkulu olmadığı sürece akıntı olması çok normal. Siz de baktırmışsınız bebeğin suyu değilmiş içiniz rahat olsun bence.

Yani sizin kremsi ve rengi beyaz mı ? Benim öyle değil ondan endişeleniyorum rengi yok kıvamı da yok bildiğiniz su yani sizin öyle mi?
beyaz akıntı ile beraber renksiz akıntı da geliyor bende. çok da yoğun geliyor. bazen akıntı olurken dahi hissediyorum. ama dediğim gibi su ana kadar kontrollerim hep normal çıktı.

Pazartesi bende de oldu. doktora kan tahlilimi atmıştım hem de bunu sordum, o da tahlile göre vajinal enfeksiyon ama yine de takip et endişen devam ederse test de yaparız dedi. günlük antibyotik kullandım. Takipteyim. Bakalım

Sizin dümdüz su mu diğerlerinin dediği gibi beyaz kıvamlı mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…