- 11 Mart 2017
- 64
- 28
- 3
- 32
- Konu Sahibi prensesinannesiii
-
Bende 30 haftalik hamileyim ve aynı şeyleri yaşıyorum karnım sertleştirio ve sanci girio arada ctesi Dr soracam bakalım ne diecekMerhaba Güzel Anneler ve Anne adayları. Tecrübelerinize ihtiyacım var.Ben 30 haftalık hamileyim. Sanki Adet olacakmışım gibi sancılarim oluyor gün boyu biraz geçiyor ve sonra devam ediyor. 2 aydır oluyordu ama çok seyrekti. Son 1 haftadır yoğunlaştı. Bacağıma ağrısı vuruyor sanki bacağım çekiliyor gibi oluyor ve gün içinde karnimda sertlesme ve agrı oluyor eşim elini koyduğunda bile çok agrı oluyor. Sertleşme geçince ağrıda kalmıyor. Herkes bunları yaşıyor mu?
Canım neden doktora gitmiyorsun? Allah korusun erken doğum riski olabilir. Doktorun bilgilendirme yapmadı mi hiç? En kisa zamanda doktora git ne olur ne olmaz.
hemen doktoruna git doğum sancısı yaşıyor olma ihtimalin yüksek... ara doktorunu da bilgilendir hatta nst falan yapar.
Bende 30 haftalik hamileyim ve aynı şeyleri yaşıyorum karnım sertleştirio ve sanci girio arada ctesi Dr soracam bakalım ne diecek
Banada aynısını soluo lar Bebek buyuyo kemikleri sertlesiio ondan die o yüzden endiselenmedim ama gitmek gerekio mu hemen Dr a benimde kafam karıştı şimdi ?Canım etraftakiler normal bebek büyüyor, üşütmüssündür falan dediler bende o yüzden gitmedim ama gidecegim
Amin cnm inş dogumlarimiz da çok yakın buarada :)İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Banada aynısını soluo lar Bebek buyuyo kemikleri sertlesiio ondan die o yüzden endiselenmedim ama gitmek gerekio mu hemen Dr a benimde kafam karıştı şimdi ?
Amin cnm inş dogumlarimiz da çok yakın buarada :)
Aynen doğru diosun bakalım ne diecek drlarGitmekte fayda var canım çünkü bu sancılar beni korkutmaya başladı o yüzden en iyisi muayene olmak
Yerinde olsam hemen giderdim hastaneye. Çünkü doğum sancıları adet sancısına çok benziyo. Ayrıca bebek büyüyünce ya da üsutunce o derece bir ağrı olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?