• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte adet sancısı

prensesinannesiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2017
64
28
3
32
Merhaba Güzel Anneler ve Anne adayları. Tecrübelerinize ihtiyacım var.Ben 30 haftalık hamileyim. Sanki Adet olacakmışım gibi sancılarim oluyor gün boyu biraz geçiyor ve sonra devam ediyor. 2 aydır oluyordu ama çok seyrekti. Son 1 haftadır yoğunlaştı. Bacağıma ağrısı vuruyor sanki bacağım çekiliyor gibi oluyor ve gün içinde karnimda sertlesme ve agrı oluyor eşim elini koyduğunda bile çok agrı oluyor. Sertleşme geçince ağrıda kalmıyor. Herkes bunları yaşıyor mu?

Son düzenleme:
Canım neden doktora gitmiyorsun? Allah korusun erken doğum riski olabilir. Doktorun bilgilendirme yapmadı mi hiç? En kisa zamanda doktora git ne olur ne olmaz.

Merhaba Güzel Anneler ve Anne adayları. Tecrübelerinize ihtiyacım var.Ben 30 haftalık hamileyim. Sanki Adet olacakmışım gibi sancılarim oluyor gün boyu biraz geçiyor ve sonra devam ediyor. 2 aydır oluyordu ama çok seyrekti. Son 1 haftadır yoğunlaştı. Bacağıma ağrısı vuruyor sanki bacağım çekiliyor gibi oluyor ve gün içinde karnimda sertlesme ve agrı oluyor eşim elini koyduğunda bile çok agrı oluyor. Sertleşme geçince ağrıda kalmıyor. Herkes bunları yaşıyor mu?
Bende 30 haftalik hamileyim ve aynı şeyleri yaşıyorum karnım sertleştirio ve sanci girio arada ctesi Dr soracam bakalım ne diecek

Yerinde olsam hemen giderdim hastaneye. Çünkü doğum sancıları adet sancısına çok benziyo. Ayrıca bebek büyüyünce ya da üsutunce o derece bir ağrı olmaz.

3-4. Gün önce kasılmalarıma eşlik eden bel ağrısı ve Adet ağrısı gibi ağrım vardı. Doğum sancılarıymış. Nst de 100 üstü çıkıyordu sancım. Serum ilaç yaptılar rahatladım o günden beri yatıyorum. Kasılmalarım ilaçtan sonra durdu şükür . Dr a gidin ihmale gelmez. İlk gebeliğimde normal zannettiğim için Az kaldın 29. Haftada Doğum yapacaktım. Bunda tecrübeli olduğum için gece hemen acile gittim şükür meleğim biraz daha içerde

Back