• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte açlık çekenler yardım mm

thb06

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2020
92
54
18
32
Merhaba anneler ve anne adayları ben 9+3 haftalık hamileyim 7. Haftamdan itibaren koku hassasiyetim başladı gün içinde domates peynir kraker dışında hiç bişey yiyemiyorum ekmek bile sizce ne zamana kadar böyle devam eder tecrübe edenler yardımcı olabilir mi ?? (Mide bunaltısı kusmam hiç olmadı )

Duyduğum kadarıyla bu tip olaylar ilk 3 ay olurmuş iştahsızlık vs bende az yiyorum ama sürekli de acıkıyorum bazen hiç yemiyorum bazen çok bulantım oluyor bazen bakıyorum hiçbişey yok gün günü tutmuyor yani ama bulantım için yatak ucumda çizi var akşamları ve sabah uyandığımda 2şer tane yiyorum gerçekten iyi geldi 🥰

Doktorum bana 3 aydan sonra bu hasta hali geçecel demişti
Benim de akşamları iştahsızlığım var

Duyduğum kadarıyla bu tip olaylar ilk 3 ay olurmuş iştahsızlık vs bende az yiyorum ama sürekli de acıkıyorum bazen hiç yemiyorum bazen çok bulantım oluyor bazen bakıyorum hiçbişey yok gün günü tutmuyor yani ama bulantım için yatak ucumda çizi var akşamları ve sabah uyandığımda 2şer tane yiyorum gerçekten iyi geldi
Duyduğum kadarıyla bu tip olaylar ilk 3 ay olurmuş iştahsızlık vs bende az yiyorum ama sürekli de acıkıyorum bazen hiç yemiyorum bazen çok bulantım oluyor bazen bakıyorum hiçbişey yok gün günü tutmuyor yani ama bulantım için yatak ucumda çizi var akşamları ve sabah uyandığımda 2şer tane yiyorum gerçekten iyi geldi 🥰
Bende bulantı yok ama kokan şeyi zorla yersem ağzıma kaşığı götürmeden öğürmeye başlıyorum o yüzden hiç birley yiyemiyorum sürekli açlık hissi var umarım 3 ay sonra geçer sizin kaç haftalık

Doktorum bana 3 aydan sonra bu hasta hali geçecel demişti
Benim de akşamları iştahsızlığım var
Gün sayıyorum artık 3 ay sonra geçmezse hayal kırıklığı benim için çok zor aç durmak :( sizin kaç haftalık acaba

Gün sayıyorum artık 3 ay sonra geçmezse hayal kırıklığı benim için çok zor aç durmak :KK43: sizin kaç haftalık acaba
9+2 benim bugün
2. Trimester için herkes çok rahat geçiyor diyor

Bende bulantı yok ama kokan şeyi zorla yersem ağzıma kaşığı götürmeden öğürmeye başlıyorum o yüzden hiç birley yiyemiyorum sürekli açlık hissi var umarım 3 ay sonra geçer sizin kaç haftalık
10. Haftadayız bizde bende ilk başlardan beri böyle sabahları uyanınca midem kazınıyordu 2 hafta öncesine kadar resmen açlığa uyanıyordum şimdi kalmadı hemen herşeyimiz değişiyor 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

10. Haftadayız bizde bende ilk başlardan beri böyle sabahları uyanınca midem kazınıyordu 2 hafta öncesine kadar resmen açlığa uyanıyordum şimdi kalmadı hemen herşeyimiz değişiyor 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Maşallah inşallah en kısa zamanda bende normale dönüp yemek yeneye başlayabilirim 🤲🏻 Sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah

Back
X